| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jedna situacija u Društvo forumu; očito nije prava ljubav kad misli na starog,nek proba malo onako njemu iza leđa jedan susret-onda će znat š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: drniš Godina: 23
Poruka: 19
![]() | Re: Jedna situacija očito nije prava ljubav kad misli na starog,nek proba malo onako njemu iza leđa jedan susret-onda će znat šta joj je radit.so simpley
__________________ dušo,možeš biti na koljenima -samo to uradi s ljubavlju |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Jedna situacija A šta da ti kažemo pametno? Bivši je iz nekog razloga postao bivši, pa neka prije odluke malo razmisli o razlozima zbog kojih je postao bivši, prije nego sadašnjeg pretvori u bivšeg. Da poslije ne bi bilo, prijateljica ima dva bivša...... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna situacija ja bi joj savjetovala da ne iskušava sreću sa ovim bivšim, ako je on prošlost, po meni je bolje da tamo i ostane. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
![]() | Re: Jedna situacija pa cijela se mudrost skriva u potpisima teice i-"gluposti za kojima najviše žalimo su one koje nikad nismo učinili"....u staroj je vezi ostalo nešto neriješeno,nedefinirano,ako to ne osvijesti nikad neće imati otvoreno srce za drugog. i u potpisu eve-"ljubav je kao šah-uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja"-ne treba objašnjavati
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedna situacija Ja bi joj savjetovao da se ostavi ćorava posla i drži sadašnjeg dečka. Moja bivša cura je bila u sličnoj situaciji kad je bila sa mnom, prolazili smo kroz stresno razdoblje i ona je tada opet uspostavila komunikaciju sa svojim bivšim (ne znam detalje tko je prvi i kako). Malo po malo su se zbližavali, a meni je govorila da su samo frendovi, naravno nisam stvarao frku jer sam joj vjerovao. Dok nisam primjetio da je to malo izmaklo kontroli, pravio sam se da ne kužim, a onda mi je jedan dan rekla da mene i njega voli jednako, na što sam joj ja odgovorio da to nije moguće i da ne mogu biti više s njom. Razlog - ne mogu biti njen majmun kojem laže u facu. Nakon toga nazvala me njena mama da čuje moju stranu priče, jer s njenom mamom i njezinima sam se super slagao i bio im je šok što smo prekinuli a od nje su čuli da ne želi pričat o tome. Rekao sam joj sve i ona se složila sa mnom, bila je jako razočarana i rekla je da se nada da ćemo ostat u ok odnosima. Čestitamo si rođendane i blagdane, al nemam želju za njom. Inače prekinuli smo prije skoro pola godine, ona je tog dečka napucala nakon 3 mjeseca i sad je sama, nije mi drago, al niti je žalim, svjesna je da se zajebala. Zato toj frendici savjetuj da riješi probleme koje ima u svojoj vezi a tog bivšeg neka ostavi u prošlosti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedna, situacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

I pametni grijese