Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Jedna situacija u Društvo forumu; očito nije prava ljubav kad misli na starog,nek proba malo onako njemu iza leđa jedan susret-onda će znat š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-11-07, 00:50   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-10-07
Godina: 23
Poruka: 19
češe_me se izdvaja iz mase
Re: Jedna situacija

očito nije prava ljubav kad misli na starog,nek proba malo onako njemu iza leđa jedan susret-onda će znat šta joj je radit.so simpley
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 13:31   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
ChrisMartin se izdvaja iz mase

Nisam JA TA OSOBA......nego stvarno moja frendica......pitao sam ju....za ovo jel mogu stavit na net....
ChrisMartin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 17:36   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 357
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

lol
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 22:19   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Godina: 37
Poruka: 29
zara999 se izdvaja iz mase

A šta da ti kažemo pametno?

Bivši je iz nekog razloga postao bivši, pa neka prije odluke malo razmisli o razlozima zbog kojih je postao bivši, prije nego sadašnjeg pretvori u bivšeg.
Da poslije ne bi bilo, prijateljica ima dva bivša......
zara999 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 17:05   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ja bi joj savjetovala da ne iskušava sreću sa ovim bivšim, ako je on prošlost, po meni je bolje da tamo i ostane.
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 20:32   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

samo u cijeloj priči mene zanimaju godine te tvoje frendice?
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 21:10   #17 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pubertetlija
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 21:20   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ma daj kakve su to gluposti, ona njega voli, ali ovog drugog voli, pa se svi volie, aloooo
dorina je dobro rekla pubetetlija
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 12:51   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
playgirl se izdvaja iz mase

pa cijela se mudrost skriva u potpisima teice i-"gluposti za kojima najviše žalimo su one koje nikad nismo učinili"....u staroj je vezi ostalo nešto neriješeno,nedefinirano,ako to ne osvijesti nikad neće imati otvoreno srce za drugog. i u potpisu eve-"ljubav je kao šah-uvijek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja"-ne treba objašnjavati
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 16:33   #20 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ja bi joj savjetovao da se ostavi ćorava posla i drži sadašnjeg dečka.

Moja bivša cura je bila u sličnoj situaciji kad je bila sa mnom, prolazili smo kroz stresno razdoblje i ona je tada opet uspostavila komunikaciju sa svojim bivšim (ne znam detalje tko je prvi i kako).
Malo po malo su se zbližavali, a meni je govorila da su samo frendovi, naravno nisam stvarao frku jer sam joj vjerovao.
Dok nisam primjetio da je to malo izmaklo kontroli, pravio sam se da ne kužim, a onda mi je jedan dan rekla da mene i njega voli jednako, na što sam joj ja odgovorio da to nije moguće i da ne mogu biti više s njom.
Razlog - ne mogu biti njen majmun kojem laže u facu.
Nakon toga nazvala me njena mama da čuje moju stranu priče, jer s njenom mamom i njezinima sam se super slagao i bio im je šok što smo prekinuli a od nje su čuli da ne želi pričat o tome. Rekao sam joj sve i ona se složila sa mnom, bila je jako razočarana i rekla je da se nada da ćemo ostat u ok odnosima.
Čestitamo si rođendane i blagdane, al nemam želju za njom.
Inače prekinuli smo prije skoro pola godine, ona je tog dečka napucala nakon 3 mjeseca i sad je sama, nije mi drago, al niti je žalim, svjesna je da se zajebala.

Zato toj frendici savjetuj da riješi probleme koje ima u svojoj vezi a tog bivšeg neka ostavi u prošlosti.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jedna, situacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108