| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kruŠkica JE:::KMWAAAAAAAAAA Šta dati kažem.....baš mi je žao...nedavno sam i ja imao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Šta dati kažem.....baš mi je žao...nedavno sam i ja imao takvu situaciju....vjerojatno nije bio ni predodređen da ti bude osoba iz snova.....no zato ajmo dalje.....bit će za nas još prilika... ![]() O.T. Još uvijek nemam...
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
sad sam se zabrinuo.....znači i ja se dam ukrotit.. .....no eto ....pričekaću neku ukrotiteljicu.....pa da vidimo kao to ide.... O.T. njet.....
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? uopće ne razmišljam na taj način. trenutno mi je u vezi super i dečko s kojim jesam mi jako odgovara, ali ošto mam godina kolko imam ne opterećujem se dal je pravi.. za sada je, a kasnije ko zna.. da ne copram vidjet ćemo s vremenom dal ćemo se poklapat ko i ove 3 godine ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? U ništa nikada ne možemo biti sigurni..Život je jedan i treba ga proživjeti u punom smislu riječi. Žena ili muškarac, nije bitno..Bitna je kemija i ista valna duljina.Barem meni ![]() |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: kaštela Godina: 20
Poruka: 22
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? moje mišljenje je ovakvo---- Ako imaš osobu koju voliš,cijeniš.poštuješ i itd onda jednostavno znaš da je to to i uživaš u tome što imaš. Ako si u životu imao nešto tako pa se sad "privaria" nisi dovoljno otvoria oći i vidia neke stvari,,, u vezama ćovik ne triba bit sljepac pa prelazit preko nekih stvari,,, Triba zapamtit ono bitno VOLI I BIT ĆEŠ VOLJEN , LJUBI I BIT ĆEŠ LJUBLJEN, ZANEMARI I BIT ĆEŠ PREGAŽEN.... a šta se tiće mene i moje veze traje na raćunu razumjevanja i otvaranja ZAJEDNIĆKIH CILJEVA jer tu smo da dijelimo ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

pa ga opet sredim malo
i onda opet ispadne da nije to to...