| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; nema prelaženja preko nekih stvari.Sve je stvar dogovora Nas dvije ili dvoje, a može i treća ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? nema prelaženja preko nekih stvari.Sve je stvar dogovora Nas dvije ili dvoje, a može i treća ili treći ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Starter | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? meni ovaj odgovara...i ne bi ga mjenjala za 100 boljih...ali da li je osoba snova...neznam...ja se nadam da je ![]()
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? evo da se i ja priključim. nova sam pa da vas usput sve i pozdravim. evo i ja sam kao i "picajzla" friško u braku. nismo niti jedno "osobe iz snova" ali se jako volimo.postoji li netko negdje tko je bolji od njega-sigurno da ima,ali ne za mene. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? znam da ga volim više od sebe, i da on mene voli isto tako puno , a hoćemo li ostat zajedno zauvjek, to ti ne znam, samo znam da ako se rastanemo, da ćemo uvjek bit best frends ![]() ![]() ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #128 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,077
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Moram na ovo ![]()
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? a šta ćeš...nije ni meni bilo smješno kad sam kukala za posao a ti me poslala da idem kuhati...kao da sam neka seljančura koja nezna ništa osim biti kućanica...al ima vas koji volite podje...ali nije ovo sad mjesto za to. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.

, a hoćemo li ostat zajedno zauvjek, to ti ne znam, samo znam da ako se rastanemo, da ćemo uvjek bit best frends