| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; jos uvijek nemam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? osobu iz svojih snova ne bih ni volio imati- rijetko sanjam, a i kad sanjam onda su to noćne more... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| šbb kbb Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
O.k., za.ebavala sam se jer si rekla da je "sramota" da ž nezna kuhat... Evo, Ivana0015, zezaju svi sve, nitko nije baš nedodirljiv pa nevidim potrebu da ti se ispričam. ![]() p.s. dosta offtopica?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? pa nisam niti htjela da se ispričaš...bezveze..svatko ima pravo pisati na ovakvim mjestima šta želi...a i baš da sam povrijeđena pa i nisam...sam et sjetila se kad si napisala da ti nije smješno da nije ni meni bilo...kao što ni tebi nebi bilo da komentiram tvoje sposobnosti u kuhinji |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? naravno, kad god zaspim
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? nemam nikog pored sebe ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.