| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; U 17 g.upoznala sam "osobu iz snova"-poslije puno godina snovi su se izmjenjivali ponekad je bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? U 17 g.upoznala sam "osobu iz snova"-poslije puno godina snovi su se izmjenjivali ponekad je bio i osoba iz nočnih mora,ali još uvijek se želim buditi pored njega pa je valjda to TO
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? pazi da nije navika ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? playgirl je izgleda u sličnoj vezi kao i ja....baš što ona kaže...trenutno imam kraj sebe osobu iz noćne more,iako ga volim da bi umrla za njega pitam se da li tako sve treba biti teško,sa toliko prepirki,ružnih riječi. kao što sam već rekla volim ga najnajnaj više na svijetu ali nije osoba iz mojih snova. |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 34
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? da,vječna dilema...ali nisam sve do sad upoznala ni jednog drugog pored koga bi se poželjela probuditi,a ni sanjati ga pa se tješim da još nije navika
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 61
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? nemam osobu snova pored mene, a baš bi htio,šmrc.....
__________________ When I feel like talking I never be wrong, If I feel like walking you best come a long... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? ivana0015 moras pazit da li je to navika ili stvarno ljubav.teško je razdvojit to dvoje kad si zaljubljen.znam sam to.probaj bit objektivna u svojoj subjektivnosti ak uopće razmišljaš o svojoj vezi na taj način.al sve dok ne razmišljaš o vezi u negativnom kontekstu onda je sve ok...čim počneš razmišljat nešto ne štima.opraštati je božanski al previše opraštati je idiotski...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Imao sam osobu koja je bila skoro savršena i koju sam pustio da ode. Danas nakon nekoliko propalih veza znam da sam se zezno al nije mi žao jer bar sam ju imao 2 godine i uvijek će mi ostat u lijepom sjećanju. Prije 2 tjedna sam upoznao curu koja bi to mogla biti, vidjet ćemo. |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.