| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; nemam.... još......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Ja imam, za sve one koje to jako zanima !!!
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #194 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? u kaj , osoba iz mojih snova je gospon policajac, piso mi kaznu jebo mater svoju ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 87
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Mislim da sam pronasla onog pravog! vec smo 3 i pol godine zajedno i nadam se da emo u skorije vrijeme preci na ozbiljniji dio veze-zaruke! presretna sam s njim i obozavamo se!!
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 164
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? ja si nikad nisam stvorila u glavi osobu iz snova..tak da .. ne znam što bi to bilo.. mr. perfect vjerojatno ne postoji a i da postoji..to bi bilo možda i dosadno tako da.. sve je stvar koliko smo međusobno spremni na kompromise i veza i osoba s kojom smo u vezi lako se može pretvorit u osobu iz snova.. (isto tako osoba iz snova se može pretvorit u noćnu moru u nedostatku gore navedenog :wink: ) |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Trenutno sam još mlada i mislim da mi svako ko s kim sam bila imao neku osobinu "osobe iz snova"....Al ipak mislim da je jedna osoba na meni ostavila toliki trag da mislim da je tot to,al udaljili su nas kilometri.... ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

, osoba iz mojih snova je gospon policajac, piso mi kaznu jebo mater svoju