| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; nemam,ali je na vidikovcu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova?
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? kupi dalekozor, ili mozda teleskop, mozda ti to pomogne ![]() Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Backa Topola Godina: 14
Poruka: 18
![]() | JA ZNAM JEDNOG DECKA KOJI MI SE SVIDJA VERUJEM DA CEMO BITI FOREVER TOGEDER!! _______________ Isključi caps lock!!! STA SI SE TI MAJMUNE OKOMIO NA MENE!!NECU ZADRZAT SVOJE MISLJENJE NEGO CU GA RAVNO NAPISAT!!!!TI SI OBICNA SELJACINA!! ![]() _________________________________ Zabranjeno je vrijeđanje drugih korisnika Imaš opomenu...drugu već! Pripazi malo kako se izražavaš i pročitaj pravila foruma! Zadnji Uredio daidza : 09-02-08 u 23:08. |
| | |
| | #209 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
nisam se okomio na tebe nego non-stop pišeš sa uključenim caps-lockom i agresivno reagiraš na tuđe postove... i mislim da ćeš biti bannana ![]() bye bye ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Hejla ho!!!! Ja sam misla da se meni nikad nece desit nesto slicno ovome sta sada imam pored sebe,ali desilo se...Lijepo je to kad se nadjete s nekom osobom na istoj razini,kada savrseno nadopunjavate jedno drugo,kad shvatite da je to stvarno to...Prekrasan osjecaj koji traje,i trajat ce, ja se nadam jos dugooo dugoooo..... ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.