| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; više ne Sve je krenulo nizbrdo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #282 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? ah.. snovi su da se snivaju, a java je prava frajer iz snova, ne znam, taj vjerojatno ne bi htio bit samnom, već s nekom iz snova ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #286 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Dok broj neudanih i slobodnih žena raste, raste i broj onih koje sve više problema imaju kada su u pitanju bračne obaveze. Svijet im je za petama, tu su i očekivanja okoline, a sve ih više odabire bojkot braka ili odgodu. U zadnjih 20 godina ponavlja se obrazac problema u vezama. Strah od obaveza i vezivanja odnosi se na nedostatak samopouzdanja kada se radi o održavanju veza na duge staze. Ironija leži u tome da osobe koje se boje veze zapravo žele vezu i čeznu za ostvarivanjem ljubavnog odnosa i povezanosti s dugom osobom. I što je njihova želja za pronalaskom partnera i zaljubljivanjem veća, to su oni preplašeniji i zbunjeniji. Kada pričamo o strahu od obaveza, ne znači da te osobe ne žele ljubav, one se samo boje pogrešaka i razočaranja. Tu je i strah da će se vezati za neprikladnu osobu s kojom iz određenih razloga neće biti sretni u vezi, i od same pomisli i bojazni sklone su se automatski povući i pobjeći od možda stabilne veze. Uostalom, mnogo je razloga zašto se žene, a i muškarci boje obaveza. Razlozi mogu biti traume iz djetinjstva zbog kojih je osoba emocionalno nestabilna, u pitanju može biti bolan prekid neke veze u prošlosti, neugodna iskustva bližih prijatelja prilikom razvoda braka, previše obaveza na poslu i česta putovanja koja mogu loše utjecati na vezu, to može biti strah od odbijanja, loša iskustva iz braka roditelja... Žene s ovakvim traumama i lošim iskustvima jednostavno se povlače čim netko pokaže interes i pokuša im se približiti. Zaljubljivanje u partnera koji nije sposoban obvezati se i kontinuirano biranje neodgovarajućih partnera je obrazac koji žene često ponavljaju, bježeći na taj način od vlastitog straha za vezivanjem i privrženošću. Nekada je jednostavnije i lakše krivicu svaliti na muškarca ili na neke druge faktore nego sagledati i priznati vlastite motive i strahove. ![]()
__________________ |
| | |
| | #287 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? nemam, mozda u mislima al ovak sam u banani ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #289 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
Ajme meni.... ![]() | |
| | |
| | #290 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? ne, samo dok spavam, a ionako mislim da to ne postoji ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.