| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; imam...i nikada u zivotu nisam bila u nista sigurnija nego u ovo sto sada imam.. jednostavno znam da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? imam...i nikada u zivotu nisam bila u nista sigurnija nego u ovo sto sada imam.. jednostavno znam da je to to....
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? hmmm.... dečko iz snova? kaj bi to značilo? ako pod time misliš na osobu s kojim bi željela bit svaku minutu, na osobu koja mi nedostaje sekundu nakon što uđem u autobus i mahnem joj iz perona, na osobu sa kojom imam potrebu podijelit sve lijepo kaj mi se desi, na osobu koja me može utješiti samim time da me zagrli, na osobu sa kojim se mogu zamislit cijeli život, s kojom znam da mogu ostvarit neke svoje ili njegove ciljeve, osoba na kojoj mi je slatki svaki njegov nedostatak. ..... osoba koju volim više nego sebe....mada me tomalo plaši, ali DA... mislim da ju napokon imam.... ...
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Ne...svi misle s osoba sa kojom su u vezi da je to to ono ljubav doživotna...ljudi spustite se na zemlju i priznajte ljubav ima rok trajanja,samo se ljudi ne usude priznati kada više ljubavi nema...
__________________ life goes around Zadnji Uredio livija : 23-06-07 u 12:18. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Naravno da pored sebe imam osobu iz snova,samo jedini problem je taj što kad se probudim nestane!!! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

...

to se ti meni smiješ? 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!