Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; imam...i nikada u zivotu nisam bila u nista sigurnija nego u ovo sto sada imam.. jednostavno znam da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 19:58   #21 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Re: Jel imate pored sebe osobu snova?

imam...i nikada u zivotu nisam bila u nista sigurnija nego u ovo sto sada imam..
jednostavno znam da je to to....
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:14   #22 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

hmmm.... dečko iz snova? kaj bi to značilo?
ako pod time misliš na osobu s kojim bi željela bit svaku minutu, na osobu koja mi nedostaje sekundu nakon što uđem u autobus i mahnem joj iz perona, na osobu sa kojom imam potrebu podijelit sve lijepo kaj mi se desi, na osobu koja me može utješiti samim time da me zagrli, na osobu sa kojim se mogu zamislit cijeli život, s kojom znam da mogu ostvarit neke svoje ili njegove ciljeve, osoba na kojoj mi je slatki svaki njegov nedostatak. ..... osoba koju volim više nego sebe....mada me tomalo plaši, ali DA... mislim da ju napokon imam.... ...
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:16   #23 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Okej, ovo će početi biti topic za zaljubljene.

Pričekajte koju godinu...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:17   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

nedostatak?????????

a da?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:19   #25 (permalink)
prof. Foruma

little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nedostatak?????????

a da?

malo ih je.. i svi su slatki
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 00:15   #26 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 09:10   #27 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to se ti meni smiješ?
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 12:15   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Ne...svi misle s osoba sa kojom su u vezi da je to to ono ljubav doživotna...ljudi spustite se na zemlju i priznajte ljubav ima rok trajanja,samo se ljudi ne usude priznati kada više ljubavi nema...

Zadnji Uredio livija : 23-06-07 u 12:18.
livija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:35   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: livija Pogledaj Poruke
Ne...svi misle s osoba sa kojom su u vezi da je to to ono ljubav doživotna...ljudi spustite se na zemlju i priznajte ljubav ima rok trajanja,samo se ljudi ne usude priznati kada više ljubavi nema...
Potpuno se slažem.
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 16:45   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Naravno da pored sebe imam osobu iz snova,samo jedini problem je taj što kad se probudim nestane!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: osoba snova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108