| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; Ponekad iz snova, a ponekad iz noćne more. Pa ni ja nisam baš iz snova ispao. Prvo veliko razočaranje moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #301 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Ponekad iz snova, a ponekad iz noćne more. Pa ni ja nisam baš iz snova ispao. Prvo veliko razočaranje moje drage se zbilo već drugo jutro poslije vjenčanja. Istrčala je je ko leptirica na terasu, da bi se malo stužila i u čudu rekla: Nisam znala da i kod vas pada kiša.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #308 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? ni medu, ni zeku, ni cutic, ni autic, nemam ja ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.