| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Jel imate pored sebe osobu snova? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Malo Zlo Nemam! Mislim da neću ni imati....... Nemoj to nikad reći niti pomisliti, jer za svakog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 253
![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
Možda je ovo što pričam socijala i NADAM SE DA SAM U KRIVU....ali mislim da tamo negdje nitko ne čeka na mene.....bljak što sam "pizdasta" danas! | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Ma ne postoji. Osoba iz snova ne postoji, postoji osoba sa vrlinama i manama i na nama je da te mane zavolimo i naučimo živjeti s njima.. Osim toga, možda ti se i dogodi da naletiš na osobu koja bi fizički i karakterno odgovarala tvom opisu "osobe iz snova", ali te životni problemi i neki događaji mogu razdvojit od te osobe, ništa ti ne garantira da je to zauvijek.. zapravo ništa ne traje zauvijek. To su bajke, a bajke ne postoje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio daidza : 24-07-07 u 15:33. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jel imate pored sebe osobu snova? Citat:
slazem se u potpunosti ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: osoba snova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.