Raspravljate o temi Jel to normalno????? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: fat_boy_slim vesna hahahahaah ti to jos ne znas ali sex je mozda jos bolji nakon vjencanja Samo se ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ah...nesto mi srce bilo napuklo pa nisam bio raspolozen![]()
I've been everywhere but the electric chair, I've seen everything but the wind
bety, teice, ne vjerujem ja vama nista![]()
jbg, covjek se mora uvijek prvo lupiti u svoju glavu da bi naucio nesto...ja se jos nisam lupio, ocito
no dosta o meni, ajmo malo pricati o kiflama i guzama![]()
Dobro da trebam prijevod!!!
Al mislila sam ono kifla kao asocijacija na muški ud,što može našoj bit sličnije od žemljice,još umanjenica da sve ispadne još slađe!!!
Šalim se,sad fakat daj prijevod za ovo,mislim razumijem sve riječi u toj rečenici samo ne kužim kakvog smisla imaju zajedno!![]()
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()
e, eleonora, ali daj bogati promijeni potpis...ne mogu nikako gledat kako pises o karanju u supak dok dolje trazis da te se u narucje uzme![]()
LOL
jel ovako bolje sophos![]()
![]()