Stranica 3 od 16 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 153

Jel to normalno?????

Raspravljate o temi Jel to normalno????? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; ja stvarno ne kuzim zasto zene i dalje ostaju u vezi koja ocito ne valja, koja im ocito steti i ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: Jel to normalno?????

ja stvarno ne kuzim zasto zene i dalje ostaju u vezi koja ocito ne valja, koja im ocito steti i zbog koje su ocito nesretne??

to je kakti neka "ljubav"?? ja mislim da je to nekakav glupi, besmisleni, nepotrebni strah od promjene koja ce im u svakom slucaju donesti samo dobro, a ne lose.

dakle, Eleonora, daj petama vjetra i pocni uzivat u zivotu, kao sto i i trebala sa svojih 19 godina!!

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

slazem se s Antom, nisi ti nista kriva...

evo ja bi ti rekla, kad ga vec toliko volis i ne mozes bez njega...sto prije obavi razgovor s njim, saznaj zasto se tako ponasa i reci kako se osjecas...nemoj odmah odustajati jer
    Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Vjerojatno je to jedna njegova faza koja će proći relativno brzo.
    a ako nije...i ako se ti u toj vezi nastavis osjecati jadno i nepozeljno ostavi ga...

ovako ces bar znati sigurno na cemu si, znat ces da si dala sve od sebe i da je on taj koji se nije ni potrudio, a netko tko se ne trudi oko tebe ni ne zasluzuje te
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    ja stvarno ne kuzim..

ne kužiš zato jer se ne osjećaš kao ona. a ona se osjeća tako da je u stanju pregrmiti sve i svašta, samo da bude s njim. naravno da će ju to odvesti u sve dublji očaj i patnju, i naposlijetku će shvatiti da odgađa neminovno..ali sad to tako ne vidi. još je u fazi traženja rješenja. a tko zna, možda ga i nađe..

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    ne kužiš zato jer se ne osjećaš kao ona. a ona se osjeća tako da je u stanju pregrmiti sve i svašta, samo da bude s njim. naravno da će ju to odvesti u sve dublji očaj i patnju, i naposlijetku će shvatiti da odgađa neminovno..ali sad to tako ne vidi. još je u fazi traženja rješenja. a tko zna, možda ga i nađe..
    vidiš šta je iskusna i osećajna žena, bravo penny

svi sa strane lako vide rešenje, odjebi kretena i nađi drugog

ali ponekad je jako teško primeniti to na sopstveni život i emocije

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika sophos
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    30
    Poruka
    769
    Liked
    5 times

ja samo kazem sto je neminovno...mozemo mi sada polemizirati o osjecajima, ali ja ne znam kako se ona osjeca, mogu samo ponuditi nepristrano misljenje...i bas zato sto nisam emotivno upleten, mogu biti objektivan. ljudi se ne mijenjaju! on nikada nije bio drukciji "pa se sada pokvario"...eventualno je glumio...ne mozes nekoga voljeti i tako se prema nekome ponasati, ergo, nema smisla ulagati u to! ponavljam, to nije neka bezuvjetna ljubav, to je ljubav koja MORA imati reciprocitet, inace je jedna osoba nesretna...da, to je toliko jednostavno kad razmotas sve sarene papire...ne kazem ja da se u njenoj situaciji mozda ne bih osjecao tako bezizlazno, ali nisam u njenoj situaciji i kazem onako kako vidim. btw, odgovor na pitanje postavljeno u postu glasi: ne, nije normalno...tako veza ne smije izgledati...naravno da ima uspona i padova, ali ovo nitko ne zasluzuje niti si treba dopustati.
    I've been everywhere but the electric chair, I've seen everything but the wind

Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Citat Pravi autor: sophos Pogledaj Poruke
    ja samo kazem sto je neminovno...mozemo mi sada polemizirati o osjecajima, ali ja ne znam kako se ona osjeca, mogu samo ponuditi nepristrano misljenje...i bas zato sto nisam emotivno upleten, mogu biti objektivan. ljudi se ne mijenjaju! on nikada nije bio drukciji "pa se sada pokvario"...eventualno je glumio...ne mozes nekoga voljeti i tako se prema nekome ponasati, ergo, nema smisla ulagati u to! ponavljam, to nije neka bezuvjetna ljubav, to je ljubav koja MORA imati reciprocitet, inace je jedna osoba nesretna...da, to je toliko jednostavno kad razmotas sve sarene papire...ne kazem ja da se u njenoj situaciji mozda ne bih osjecao tako bezizlazno, ali nisam u njenoj situaciji i kazem onako kako vidim.
    a baš zao što ona jeste emotivno upletena, ne može da bude objektivna
    u tome i jeste problem

Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    30
    Poruka
    769
    Liked
    5 times

jasno je meni to vesna...ali ona nas pita za misljenje...i ja sam ga iznio...gle, jasna je stvar da mi ne mozemo rijesiti njen problem (osim ako da 100 eura, ajde, 50 s obzirom na situaciju pa frajeru naravnam nos). naravno da je na njoj kako ce postupiti...

Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

to je sve ok, slažem se ja svim saveti ma koje ste joj dali
    samo se svi ponašate kao da nikad niste bili u vezi koja vas uništava, u kojoj ne dobijate sve što vam je potrebno(ili ništa što vam je potrebno ) ali ostaje te tu zbog emocija, zbog straha, uzbog nade da će biti bolje...

Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    30
    Poruka
    769
    Liked
    5 times

dobro vesna, ja sad ne razumijem sto ti zelis? ocito nisi dobro citala moje postove, kao ni ono sto smo neki dan razgovarali...da, bio sam u vezi koja me pojela...i vise nego sto je nju pojelo...i jest ce me do kraja zivota ili barem dok moja djevojcica ne napuni neke "odrasle" godine...itekako ce me zderati...ali, sto bi joj ja sada trebao reci? pa bas zato sto sam bio u takvoj vezi, sve prevrnuo, sve mogucnosti, bas kroz tu vezu sam i dosao do zakljucaka koje ovjde iznosim...i da, toliko su jednostavne stvari u principu...ne razumijem vesna, sto bi joj trebao reci? ponavljam: bio sam u takvoj vezi, znam koliko je destruktivna i znam koliko to sve nema smisla i stoga kazem da ga treba ostaviti i posvetiti se sebi!

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

pa bili smo, zato i savjetujemo ovako

sad je teško i izgleda nemoguće, al što to prije napraviš, bolje.

edit: sophos
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Lajkaj nas na Facebooku