| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; nefi za sada je sve ok,mučnine nestale-samo moram paziti šta papam,pupa lagano raste i sve su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica nefi za sada je sve ok,mučnine nestale-samo moram paziti šta papam,pupa lagano raste i sve su mi trapke male...nikakvih problema nemam,jedino kad dugo sjedim sa desne strane me počne probadati (u visini slijepog crijeva) pa me to malo zabrinjava i neznam jeli to normalno,jel se tebi to dešavalo.? kako si mi ti,jel putna torba spremna,jel te strah??? smooky naravno da forumaši/ce dolaze,nefin će karlito biti već iskusni forumaš dok moj dođe.... |
| | |
| | #92 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica mene ti je znalo svugdje probadati...nije to ništa....spomeni na kontroli idućiput, čisto zato da budeš mirna...ja sam bljuvala do 4. mjeseca i to je bilo užas....sve je spremnooooo sad!!!!!!!!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica mala, kak nam se držiš? ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: još jedna trudnica Da, kako si nam ti? Kako mama i beba podnose vrućinu? Imaš kakav rashladni uređaj nutra ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica ma super,evo upravo jedem 3. tanjur juhe od rajčica. imam osjećaj da nisam ni trudna pogotvo još zato što nisam bila na pregledu mjesec i pol. uglavnom sve je za 5,dragi i ja idemo sutra u zagreb da malo obiđemo turbo limach pa da vidimo šta ima za bebače... starka kuća nam je stara gradnja pa u njoj uvjek hladno,tako da uživam... |
| | |
![]() |
« Jeste li ikad bili verbalno nasilni prema partneru??
|
predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:54.