| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; hvala...evo nema mi druge trudnice ,izgleda je njenoj trudnoći došao kraj...nek je sa srećom.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica pa ja ti nisam nikad bila neki veeeeliki ljubitelj kave,ali volim od kad su ove vrućine popiti ledenu kavu i baš mi paše... bila na ultrazvuku neki dan,doktor vidio spol moga bebača i nije mi rekao šta je...uslikao mi lijepo bebinu guzicu i "spolni organ" koji nitko ne može razaznati šta je...jedni viču muško,jedni žensko....ah,slatke brige... anthlon...pa jesi pročitao da nam je nefi rodila,stavila je i slike bebača...piše da je sve super prošlo i da su i ona i beba super...samo karlo spava puno a ona bi se mazila..hihi |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: još jedna trudnica Nakon što sam ovo napisao naletio sam na onu temu za mene malo neobičnog naslova pa sam se upoznao sa situacijom. Jako mi je drago što je sve lijepo prošlo. I ti budi hrabra i bit će sve u redu. ![]()
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica bluebird-pa neznam,jasno je rekao -oooo evo i spol se vidi tako da ne kužim,kažu mi da ne želi govoriti prije 16. tjedna,a ja u 14. jutros sam bila kod njega po uputnice i njegova sestra (medicinska,koja radi s njim) je moja dobra prijateljica..uzela je slike sa ultrazvuka i pitala me da šta mi nije jasno..zar ne vidim PIŠU među nogama. tako da ,moja nespretna, moj instikt me prevario...izgleda je mojoj curici izraslo nešto...ali znat ću za jedno 10 dana kad doktor kaže.... fbs-hahaha ti si blesav-kad rodim ima da mi takvu doneseš u bolnicu |
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

?