| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; Drago mi je da ti se zelja ispunila... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica pa baš zato što smo tako jako htjeli curu ovo mi sad nekako nestvarno...još uvijek nevjerujem 100 posto da je pišulja... o imenima stalno razmišljamo i svaki dan novo nađemo...tako da neznamo još,a i kao što sam rekla još nemogu vjerovati da je cura pa sam malo skeptična..... tena,tina,ida.... evo i vi možete dati prijedlog ako vam koje ime padne na pamet.... a što se tiče bakterija..neznam ni sama,viče doktor da znaju biti gadne i uzrokovati probleme pa čak i spontani pa sad malo-malo na ultrazvuk moram...a i nema SEXA pa mislim da će dragom prisjest moja trudnoća-hahaha... ali sve za bebača... |
| | |
| | #123 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica joj mala curica ![]() drž se i uživaj, šalje joj pusu teta Carica ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Nemoj tako crno razmisljati.I moja kolegica je imala problema s bakterijama cijelu trudnocu pa na kraju sve bilo ok.Samo razmisljaj pozitivno i sve ce biti ok. A imena su ti lijepa.....tu je i Dora , Nela , Ema , Lara , Lora, Mia itd......ime je uvijek tesko odabrati.....Uzivaj.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Ivana kak ide? Vidim borba oko jednosložnih imena ![]() Ajd, sve najbolje dalje ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 138
![]() | Re: još jedna trudnica prije svega iskrene čestitke.Ne brini zbog bakterija,imala sam ih i ja u drugoj trudnoči od početka do kraja i sve je super ispalo.Ovo sa seksom,kada ti prorade do kraja hormoni,prije ćeš ti šiznuti bez seksa nego tvoj dragi. U drugoj trudnoči rekla su mi dva ginekologa da nosim curicu.Bila sam presretna,najviše zbog svje djevojčice koja je molila zvjezde da joj daju seku.Slijedeći ultrazvu:dečko.Plakale smo i kćer i ja.Sad je to naša velika ljubav i maza. |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica kao prvo da vas sve puuuuno pozdravim..nije me dugo bilo-prvo gosti pa onda more i tako.. novo ima to što sam na putu za more dok sam sjedila u autu prvi puta osjetila svoju pahuljicu..neooooopisiv osjećaj,kao da mi je balončić puknuo u stomaku i od tada ne prestaje,malo malo pa negoduje...dorina-inače je sve super i dobro se osjaćem rita- mene jedino tješi što sad u ponedjeljak idem na 3D ultrazvuk,kažu da s njim nemogu fulati spol- pa ćemo vidjeti,a vjeruj mi da bi i ja željela da ostane cura kako je i rečeno... |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Citat:
Na žalost, moram te razočarat! Prepoznavanje spola nema veze s kvalitetom ultrazvuka, nego s razvojnom dobi djeteta, tj. vremenom kada je UZ napravljen. Što je dijete mlađe, veća je mogućnost pogreške, što je starije - manja. I to je jedina tajna. | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Javi nam kako je prosao pregled i jel ipak curica.....a ime.....nisi jos suzila izbor....?
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

Grijesiti je ljudski ...