| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; bila na ultrazvuku...i ovaj doktor tvrdi da je pišulja sa bebom je sve super,drmala se cijelo vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica bila na ultrazvuku...i ovaj doktor tvrdi da je pišulja ![]() sa bebom je sve super,drmala se cijelo vrijeme i sakrivala lice da ju nevidim..samnom isto tako,sve za 5...samo da tako i ostane...imena..još uvijek tina,tena i ida-iako meni malo-malo izleti "teni se papa...sladoled" nekako kao da se već tako zove,al bumo vidjeli šta tata kaže.. |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Bas mi je drago da je curica... ![]() Meni je Tina nekako lipse, al i Tena je lipo ime... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica i kako je naša trudnica? vidim neke lijepe pejzaže si stavila, pa se sjetih ![]() kako Tina/Tena? ![]() evo i ja da iznesem mišljenje, Tina mi je više kao nadimak, a Tena mi je ime, pa eto... |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica evo trudnica se super osjeća,svakim danom sve sretnija i sretnija,beba sve nemirnija i nemirnija...drma se,lupa,preokreće...osjećaj koji se nemože opisati-pogotovo kad počne lupkati po stomaku.... i nama ljiepo tena jedino tata ima malu zamjerku-kaže da mu se nesviđa kada ju budemo zvali kako će ime zvučati-TENOOOO hehe |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica mrki dobro podnosim vrućinu jer nisam (još uvijek) buca pa mi nesmeta velika pupa,premda ne idem baš van kad jako upekne....još 3 mjeseca do kraja...ufff,dosta hehehee sad sam se sjetila kada sam pročitala komentar od jaopet kako smo bili u svatovima prije 2 tjedna pa me jedan zezao da jel me nije stid "takva" ući u crkvu..svećenik će vidjeti šta sam radila... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

Bas mi je drago da je curica... 

misliš da ga asocira na Cipelooo...?

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics