| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; svasta... zbilja nemam rijeci na takve debilne izjave.. onda nitko ozenjen ne bi smio uci u crkvu jer je pretpostavka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: još jedna trudnica svasta... zbilja nemam rijeci na takve debilne izjave.. onda nitko ozenjen ne bi smio uci u crkvu jer je pretpostavka da se u braku ljudi sexaju... uostalom, po tome danas nitko osim djecice ne bi smio uci u crkvu...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Lokacija: Na uglu preko puta odmah ispod neba
Poruka: 45
![]() | Re: još jedna trudnica Eh, to su kontradiktornosti koje crkva nikada neće priznati.Boriti se protiv bijele kuge i čuvati svetost braka nije nimalo lako pri stavovima da je tjelesni užitak grijeh. Pa valjda su oni zato u celibatu, pa opet imaju "domaćice" ![]() Vjerovatno je bilo još i komentara tipa: "...AAAA pa zato se i ženite jer ste napravili to što ste napravili ccc " Ha šta ćeš ljudi su takvi.Hoće da traže u drugom krivca da bi svoje grijehe zanemarili A NE ZNAJU DA SE SA TRUDNICAMA NE TREBA ZEZATI! SVIM TRUDNIIIICAAAMA REEEESPEECT!
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Joj Ivana baš mi drago da si srećnaaa ! ![]() Čitam iz postova da je sve u redu, i drago mi je zbog toga! Ajde uživaj u trudnoći još malo ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Lokacija: Na uglu preko puta odmah ispod neba
![]() | Re: još jedna trudnica Citat:
Slažem se u potpunosti s gornjim navodom osim u ovome [/quote]Ajde uživaj u trudnoći još malo ![]() umesto ajde uživaj treba da stoji "Ajde naspavaj se" ![]()
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Bas mi drago da je sve ok , tri mjeseca ce brzo proci i super nece biti prevruce kad se bebica rodi .Jesi odlucila koje ime ce imati curica ....?
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica jaopet-hehehehe..nisu bili naši svatovi već od prijatelja,a ja i moj dragi smo u braku već 2 godine tako da sam samo "obavljala" dužnosti jedne supruge pa ostala trudna..hehe hvala vam svima na lijepim željama..srčeka ste.. mrky ma mislim da će biti TENA,99 posto-stalno kad hoću nešto reći za bebača oslovim je sa TENA,a dragi nek vježba kako će ju zvati kad ju bude slao po pivo u trgovinu...haha |
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() | Re: još jedna trudnica heheheh znači na svadbu se otišlo naoružano do zuba i sa prijetnjom "vidi šta će ti se desiti budeš li dobra!" ![]()
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() |
| | |
| | #149 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica draga moja Tena je stvarno prekrasno ime a i dragi ce se naviknuti vec a ak mu se i nesvidja nek napravi jos jedno mozda mu se novo ime svidi....
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #150 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Ej mala, kako ide??!?!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

" 

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics