| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; dragi moji kao prvo da vas sve pozdravim nakon duuuuuugoo vremena. nije prošlo dugo od ovoga hvaljenja na forumu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica dragi moji kao prvo da vas sve pozdravim nakon duuuuuugoo vremena. nije prošlo dugo od ovoga hvaljenja na forumu kako je sve super i za 5 kada sam završila u bolnici...tako nefi da i nije baš bajno...naime počela sam se otvarati,cerviks se počeo smanjivati...da budem malo jasnija-tena hoće van i ja se počela otvarati-strpali me u bolnicu na mirovanje i kad nije ni to pomoglo napravili mi serklaž (zavezali me kao balon kako mala tvrdoglavica nebi mogla nigdje). evo prije par dana me pustili kući uz strogo mirovanje (koristim priliku da vam se javim jer je dragi doneo laptop sa posla-jer toliko moram biti dobra da nesmije ni sjediti za kompom pa sad ležim i tipkam).....uglavnom to je to...iduća 3 mjesca ima da dobijem žuljeve na leđima..katastrofa...šaljem vam svima pusu i javim se kad god mi se smiluju donjeti laptop |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Držim fige da sve prođe bez daljnih komplikacija. A ti lijepo miruj, odmaraj se i skupljaj san- trebat će ti kad Tena dođe. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Ajde biće sve u redu,odmaraj sad dok možeš posle kad dodje bebica to ćeš moći manje. Pozdravljam te puno!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #157 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Citat:
Pazi na sebe puno i na svoju malu Tenicu. Ja vam objema držim fige i ZNAM da ćete nam obje veselo tipkati za 3 mj!!!!!!! Pusa
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Za pocetak.. čestitke na trudnoci, vidim sad potrebno joj je mirovanje.. nije lako.. ali vrijeme leti draga moja.. vidjet ceš,makar morala ležat..,ne leziš sama..i malicka je s tobom.. ! Vjerujem da ce sve biti uredu ,a kad mala stane na noge.. auu..nema ležanja mama.. .. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: još jedna trudnica drzi se, nabavi si puuno filmova i zanimljivih knjiga i da vidis kako ce to brzo proci ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

A ti lijepo miruj, odmaraj se i skupljaj san- trebat će ti kad Tena dođe. 

..