Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; dragi moji kao prvo da vas sve pozdravim nakon duuuuuugoo vremena. nije prošlo dugo od ovoga hvaljenja na forumu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-08, 17:35   #151 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: još jedna trudnica

dragi moji kao prvo da vas sve pozdravim nakon duuuuuugoo vremena. nije prošlo dugo od ovoga hvaljenja na forumu kako je sve super i za 5 kada sam završila u bolnici...tako nefi da i nije baš bajno...naime počela sam se otvarati,cerviks se počeo smanjivati...da budem malo jasnija-tena hoće van i ja se počela otvarati-strpali me u bolnicu na mirovanje i kad nije ni to pomoglo napravili mi serklaž (zavezali me kao balon kako mala tvrdoglavica nebi mogla nigdje). evo prije par dana me pustili kući uz strogo mirovanje (koristim priliku da vam se javim jer je dragi doneo laptop sa posla-jer toliko moram biti dobra da nesmije ni sjediti za kompom pa sad ležim i tipkam).....uglavnom to je to...iduća 3 mjesca ima da dobijem žuljeve na leđima..katastrofa...šaljem vam svima pusu i javim se kad god mi se smiluju donjeti laptop
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 17:51   #152 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,866
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Držim fige da sve prođe bez daljnih komplikacija. A ti lijepo miruj, odmaraj se i skupljaj san- trebat će ti kad Tena dođe.
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 17:54   #153 (permalink)
Uvaženi forumas

ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto

a joj wolfiću hvala ti od srca,ali 3 mjeseca.....malo previše....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 18:18   #154 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,495
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Ajde biće sve u redu,odmaraj sad dok možeš posle kad dodje bebica to ćeš moći manje. Pozdravljam te puno!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 20:22   #155 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Držim fige da preduraš ta 3 mjeseca
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-08, 21:38   #156 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,551
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nego šta nego će biti sve super!!
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 16:56   #157 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
dragi moji kao prvo da vas sve pozdravim nakon duuuuuugoo vremena. nije prošlo dugo od ovoga hvaljenja na forumu kako je sve super i za 5 kada sam završila u bolnici...tako nefi da i nije baš bajno...naime počela sam se otvarati,cerviks se počeo smanjivati...da budem malo jasnija-tena hoće van i ja se počela otvarati-strpali me u bolnicu na mirovanje i kad nije ni to pomoglo napravili mi serklaž (zavezali me kao balon kako mala tvrdoglavica nebi mogla nigdje). evo prije par dana me pustili kući uz strogo mirovanje (koristim priliku da vam se javim jer je dragi doneo laptop sa posla-jer toliko moram biti dobra da nesmije ni sjediti za kompom pa sad ležim i tipkam).....uglavnom to je to...iduća 3 mjesca ima da dobijem žuljeve na leđima..katastrofa...šaljem vam svima pusu i javim se kad god mi se smiluju donjeti laptop
Joj, jako mi je žao što to čitam, ali da te malo utješim; identična se stvar dogodila mojoj mami kada je bila trudna sa mojom sestrom. Bila je doma, radila goblene i 4 mjeseca čitala sve što je Marija Jurić Zagorka ikada napisala. Sada ne samo da je načitana žena, nego ima i zdravu djecu!!
Pazi na sebe puno i na svoju malu Tenicu. Ja vam objema držim fige i ZNAM da ćete nam obje veselo tipkati za 3 mj!!!!!!!

Pusa
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 17:14   #158 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

Za pocetak.. čestitke na trudnoci, vidim sad potrebno joj je mirovanje.. nije lako.. ali vrijeme leti draga moja.. vidjet ceš,makar morala ležat..,ne leziš sama..i malicka je s tobom.. ! Vjerujem da ce sve biti uredu ,a kad mala stane na noge.. auu..nema ležanja mama.. ..
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-08, 18:50   #159 (permalink)
Uvaženi forumas

hvala vam svima na lijepim željama..uz ovakvo društvo brzo će proći 3 mjeseca-samo da laptop mogu dobiti svaki dan
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-08, 21:01   #160 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

drzi se, nabavi si puuno filmova i zanimljivih knjiga i da vidis kako ce to brzo proci

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Ljubavnici | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114