| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; Pridruzujem se cestitkama! Zaista mislim da je to nesto najljepse na svetu sto se moze desiti jednoj zeni! I ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #162 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Lokacija: Na uglu preko puta odmah ispod neba
Poruka: 45
![]() | Re: još jedna trudnica Eh, sad'! Prvo: sve će to biti u redu i nemoj dragog da izforsiraš i da se na njemu istresaš jer rezultat (tj krajnji ishod će biti fenomenalan). Uživaj u ležanju jer kada mala (turbo) Tena potrči sjetićeš se ovih riječi. Treba je stići tako da je tu balans. Sada ležiš i ne možeš dočekati, a sutra ćeš da u letu praviš ručak ili ćeš ga praviti kada bude spavala . I trudi se da izggovaraš što manje negacija jer ćeš ih upotrebjavat i previše kada Tena prohoda...AH! Nemoj da te plaši sve je to taaakoooo slatko. ![]()
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica hvala vam svima na lijepim željama i čestitkama... hehe,jaopet ti si strašan..misliš da će mama biti sposobna za trčanje nakon 3 mjeseca ležanja...bit ću kao puding,kilava i troma.. što se tiče dragoga,šta da radi samnom,on je jedini jadničak koji me mora trpiti,valda neće pobjeći prije nego što rodim.. |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Ma da, to ti tako kažeš... a on sigurno presretan što mu je draga uvijek doma i može ju gledati, maziti i paziti... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Lokacija: Na uglu preko puta odmah ispod neba
Poruka: 45
![]() | Re: još jedna trudnica HEE ako do sada nije pobjegao vjeruj mi da neće NIKADA! hahahaha imaš hrabrog ratnika koji još ne zna šta ga čeka... ali je slatko! SVE JE LAKO KAD' SI MLAD...
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() |
| | |
| | #167 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Zao mi je sto je doslo do komplikacija al nebrini samo miruj i bit ce sve ok a tri mjeseca ce proletjeti i onda ces uzivati u svojoj preslatkoj bebici.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #168 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-10-08
Poruka: 88
![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Ivana sve cestitke i neka ste ti i bebica dobro i zdravo ![]() Saljem ti jedan lep odlomak iz jedne knjige.Mene ovaj odlomak podseca na detinstvo,znam da je ovako isto i moja mama mislila i znam da cu slicno i ja pricati svojoj deci. "Pričaj kako si me rodila. Rodila sam te kao da sam sanjala. Koga najvise voliš? Tebe najviše volim, A zašto Zato… ne znam zašto. Zato što si rasla ispod mog srca. Hoćes li uvek da me voliš? Uvek. A da li me voliš i kad si ljuta na mene? I onda te volim. Nikada ne mogu biti toliko ljuta da te ne volim ili da te manje volim. Volim te uvek isto." Zadnji Uredio City boy : 15-10-08 u 02:08. |
| | |
| | #169 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-10-08
Poruka: 4
![]() | Re: još jedna trudnica Citat:
| |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica jojjjjj ljudi moji od kad vam se nisam javila,a toliko lijepih želja i podrške....vrijeme mi prolazi tako brzo da se ni ne okrenem a tjedan prođe. razapeta sam između kuće,doktora i ovog malog stvorenja koje raste u meni svakim danom sve više i više...ja sam još uvijek na strogom mirovanju-ali još samo 2 tjedna,jer onda ulazim u 9.mjesec pa šta bude. moja tena je velika beba i kad opali mamu nogom u rebra mama ostane bez zraka,hehe kako slatko. kao što sam već i napisala vrijeme mi brzo prolazi,evo upravo završavamo princezinu sobicu pa možda i stavim slike kad bude gotova. šaljem vam svima veeeeeelikuuuu pusu dragom ću zaprijetiti da mi češće donosi laptop jer za kompom nesmije sjediti..hvala na linku,lijepim riječima i pozdravima |
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

. I trudi se da izggovaraš što manje negacija jer ćeš ih upotrebjavat i previše kada Tena prohoda...