| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; hvala vam puno svima... nefi pa nemoj mi reći da nisi koristila "bebi se jede...","beba bi....&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica hvala vam puno svima... nefi pa nemoj mi reći da nisi koristila "bebi se jede...","beba bi...." evo danas bila kod doktora,beba jako lijepo raste,malo srce kuca,već se razaznaje glavica,ruke i noge doktor ljut jer sam dobila 2 kile..i tako.. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Nije bilo ni potrebe...moj dragi je navikao na moje prežderavanje
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Purger | Re: još jedna trudnica Jel imaš kakvu posebnu želju...sin ili kćer ![]() Uz naravno ono glavno a to je da je živo i zdravo....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Purger | Re: još jedna trudnica Citat:
![]() Onda ti držim fige da je curica kad je toliko želiš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Citat:
![]() I ja ti evo drzim fige da bude curica...
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| charolastra | Re: još jedna trudnica i ja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica Onda i ja!!!! Taman da ju moj Karlito zbari ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica jojjjjj nefertiti a znaš kako moj mužić hoće da se zove-KARLA-stvarno bi mogli biti par,haha. starka super se sad osjećam,nema mučnina,papam dobro i za sad sve ok. aj držat ćemo fige da bude cura pa da se nefi i ja nađemo da ugovorimo stvari... |
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.