| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi još jedna trudnica u Društvo forumu; Drago mi je da si dobro I ja držim fige da dobiješ (prvenstveno!) zdravu pa zatim i lijepu klincezu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: još jedna trudnica Drago mi je da si dobro ![]() I ja držim fige da dobiješ (prvenstveno!) zdravu pa zatim i lijepu klincezu ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica evo desteti tjedan nastupio...tek...još samo 30 tjedana...hihi mučnine nestale,šlauf se pravi oko stomaka,3 kile dobila..a ja sretnija da nemogu biti više... stalno razmišljamo o imenima pa mo sad već i gluposti počeli izvaljivati.. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: još jedna trudnica sretno ti bilo s bebacem. bitno da bude zivo i zdravo pa makar i curica koji toliko zelis ![]()
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica makar curica...hahaha,hvala. evo u subotu sam saznala da moja beba nevoli ćevape i crveni luk pa me skoro odvezli na hitnu...papala sam ih i nakon toga počela povraćat,povraćat i povraćati......i tako cijeli dan-popijem malo vode pa povratim,čaja a on van u glavnom cijelo vrijeme sam vikala da ću umrijet i neznam kako ću porod preživjeti kada sam od povraćanja skoro odapela.... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Purger | Re: još jedna trudnica Kaj bu bebač vegetarijanac ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica a čuj, svakoj trudnici se nešto zgadi u trudnici... mojoj šogorici se zgadio nažalost roštilj....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: još jedna trudnica pa ja neznam...ja sam uvjek bila od onih "seljastih" cura-meni je bila savršena večer sa dragim uz ćevape i poslje malo,hladno pivo...nema bolje.slanina,kobasica,kulen...joj za tim sam ludila ,a sad....samo da mi je nešto lagano,kiselkasto da me osvježi...zar bebi nije jasno da smo u slavoniji???-i da,roštilj....zar ima nešto bolje od toga,a sada jedino što mogu jesti s njega je bijelo pileće meso. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: još jedna trudnica a istina mislim nisam nikad bio trudan ali ono ![]() pa svima je tako po ljetu.....no ja neodustajem od mesa samo tako radi neke tamo visoke temperature ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.