| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kad partner prizna... u Društvo forumu; a, da, drito ću da me prevari pitat dečka kaj je s dečkom ili curom. briga me, prevario si me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... a, da, drito ću da me prevari pitat dečka kaj je s dečkom ili curom. briga me, prevario si me i to je to! riječ je za prije! da mi je dečka guzio neki...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: Kad partner prizna... sad se smijem u sebi..jer mi dosla slika kako mi neko guzi muža... ...mislim da bi mu se smijala...nekako mi lakse zamisliti sebe sa ženom nego njega s nekim tipom..![]()
__________________ Da... znam.... ja sam ta, koja u tebi nesto dira.....sto zelim dobijem.... uz mene nikad neces imat mira |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Citat:
Hm... Pa priznajem da bih bila šokirana jer ne bih ni u ludilu pomislila da je moj dečko imao ... dečka! Ali , naravno, posle par sekundi, minuta šoka bih porazgovarala sa njim i uverila bih se tj pitala ga da li postoji mogućnost da i u budućnosti bude sa muškarcem. E, sve bi i zavisilo od njegovog odgovora...
__________________ ♥ | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: kaštela Godina: 19
Poruka: 24
![]() | Re: Kad partner prizna... prvo nemojmo se varat ... gay ljudi primjete se po prvom otvaranju usta i pokreta,,, a da mi dode i tako nesto kaze bilo bi mu nekako ovako kićma,,,majka,,, BOLNICA ,I SLAMKA NJBOLJI PRIJATELJ DO KRAJA OPORAVKA |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Mislim da se ne primjete... jedan dečko iz mog naselja se preselio u Rijeku (ko zna zašto) i tek tada se saznalo da je homoseksualac. Ni po čemu se nije vidjelo da bi on mogao bit peder.. normalno se dečko ponašao. I još ih imaš hrpu koji to sami sebi negiraju... pa onda ganjaju cure.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Šta je bilo prije, to uopće nije važno.Važno je ovo sada Osobno, to mi je bilo jako zanimljivo za čuti i ništa nemam protiv toga. Baš sam htijela da mi ispriča detalje. Ima moju podrušku potpuno u svemu. Nije bitno kako je tko sexualno orijentiran.Bitna je osoba. Budi čovijek, pomogni, sa slušaj, voli..To je bitno. Na poslijetku svi smo ljudi. Po ničemu ne odskačemo od drugih.Ne možeš po fizičkom izgledu ili ponašanju zaključiti da je netko gay ili lezbijka. Feminizirani muškarci, kao ni muškobanjaste žene , nije pravilo da su svo gay ili lezbo. Osijeti se vibra, mi se prepoznamo. Ako si hetero nećeš prepoznati gay osobu ili lezbo, možeš samo slučajno pogoditi ili nagađati. Htjela sam reći, da se volite, poštivate, budete tolerantni i poštujete različitosti, a partneru ne zamjerajte, već uživajte u onome što je sad, u trenutku ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, partner, prizna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

...mislim da bi mu se smijala...nekako mi lakse zamisliti sebe sa ženom nego njega s nekim tipom..

lets have fun,and make lovee