| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kad partner prizna... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall Jel se možda zove Gregor i u vezi je već dvije godine? sad još kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Starter | Re: Kad partner prizna... nije bas da bi mi bilo svejedno...nemam nista protiv njih ali bas moj da je bio takav... smetalo bi mi...
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 433
![]() | Re: Kad partner prizna... Dovoljno mi bi bilo da ga na trenutak zamislim u toj njegovoj bivšoj vezi da mi se zamrzne svaki osječaj privlačnosti prema njemu. Nemam ništa protiv gay likova, ali protiv zgodnih gay likova... ![]() ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad partner prizna... Nema frke, ako mi je ženska uživala u istospolnim odnosima....moram priznat da mi je draža ta pomisao od one da je uživala u heteroseksualnim....al' ja sam ja.... ![]() A s druge strane da sam žensko i da mi je lik prima ga u guzu poludija bi.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kad partner prizna... Tak mi je svejedno koga je prije mene.......... Mislim, ruku na srce, smetaju me bivše cure, ne bi me više smetao bivši dečko. Jedino e bi išlo u slučaju da je malo hetro, malo homo, malo oboje (bi). Ako se nije do mene odlučio, onda nemamo što radit zajedno
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, partner, prizna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.