Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kad partner prizna... u Društvo forumu; Meni je teško zamislit da bi mi dečko bil s drugin umjesto drugon, aš on za razliku od mene ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-08, 21:12   #61 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 13
Škorpionka se izdvaja iz mase
Re: Kad partner prizna...

Meni je teško zamislit da bi mi dečko bil s drugin umjesto drugon, aš on za razliku od mene mrzi pedere. Ali i da je bilo tako, rekla bi mu neka se testira (AIDS, sifilis...), aš ča je sigurno je sigurno! Ja bin se isto testirala da on to od mene traži
Škorpionka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 14:00   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Hehehe ali vam mogu ispricat kako je netko reagovao kad sam ja na tu foru lozila, urnebes od smijeha
bivsi decko nakon 4 godine apsolutne tisine izmedju nas, nazvao me u 1.30 po noci- radni dan, da provjeri je li ga zezam ili sam stvarno...

sta cu, priznala sam salu i od srca se zahvalila na tolikoj paznji, da me se nakon 4 godine sjeti u to vrijeme i s takvom temom i usudi se nazvati...
suza mi je kapnula na displej od mobitela od silne emocije kako sam bila dirnuta ''gestom''
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 14:07   #63 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Kako bi reagirali kad bi vam partner/ica priznao/la da je u prošlosti imao/la istospolnu vezu
rekao bih da je obnovi ali i mene uključi.....
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 14:13   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

pito bi je jel ima neki kućni filmski uradak za pogledat
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 18:25   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,590
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Prilično kul

ne bi se ni najmalje živciro, šta je bilo, bilo je, glavno da više ne radi gluposti
sama cinjenica da mi je rekao je vec znak da je i konverzacija i povjerenje uredu i zasto da to onda bude problem.....naravno ako je to stvar proslosti i neponavlja se dok smo u vezi.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:02   #66 (permalink)
prof. Foruma

Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

eee... a vjerojatno ni sam ne zna hoće li se ponovit, tu se rađa problem
a prije da hoće nego da neće (osim ako nisu u pitanju pubertetske fore)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:16   #67 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 28
Poruka: 1,384
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Evo što razlikuje muške od žena

Žene:
Razgovarat ćemo,
pa jel ga voliš

jel imaš još takve osječaje...

hajdmo ga pozvati na kavu..

Muški:

Juhuuuuuuu, imal slika????
Jeste li se snimale??
kolike sise ima??
jel voli muške???
....

Mislim halo
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 09:39   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

pa meni je to bilo priznato...

dosta solidno sam odreagirao...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 13:15   #69 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
pa meni je to bilo priznato...

dosta solidno sam odreagirao...
Lažeššš

umalo ga nije srce prekinulo

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Hehehe ali vam mogu ispricat kako je netko reagovao kad sam ja na tu foru lozila, urnebes od smijeha
bivsi decko nakon 4 godine apsolutne tisine izmedju nas, nazvao me u 1.30 po noci- radni dan, da provjeri je li ga zezam ili sam stvarno...

sta cu, priznala sam salu i od srca se zahvalila na tolikoj paznji, da me se nakon 4 godine sjeti u to vrijeme i s takvom temom i usudi se nazvati...
suza mi je kapnula na displej od mobitela od silne emocije kako sam bila dirnuta ''gestom''
svi bezbrižnjaci tako to čine
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 13:25   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

e je smo zanimljivi, a?

ne može čovjek ni na temu odgovorit da ga neko ne skreše...

Inače ljudi, samo da znate...ja sam jedna od najnaivnijih osoba koje poznam...muke ti mene zeznit, aj nekog ko se ne da tako lako naložit....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kad, partner, prizna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108