| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kad partner prizna... u Društvo forumu; Meni je teško zamislit da bi mi dečko bil s drugin umjesto drugon, aš on za razliku od mene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08 Lokacija: Crikvenica Godina: 17
Poruka: 13
![]() | Re: Kad partner prizna... Meni je teško zamislit da bi mi dečko bil s drugin umjesto drugon, aš on za razliku od mene mrzi pedere. Ali i da je bilo tako, rekla bi mu neka se testira (AIDS, sifilis...), aš ča je sigurno je sigurno! Ja bin se isto testirala da on to od mene traži |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Hehehe ali vam mogu ispricat kako je netko reagovao kad sam ja na tu foru lozila, urnebes od smijeha bivsi decko nakon 4 godine apsolutne tisine izmedju nas, nazvao me u 1.30 po noci- radni dan, da provjeri je li ga zezam ili sam stvarno... sta cu, priznala sam salu i od srca se zahvalila na tolikoj paznji, da me se nakon 4 godine sjeti u to vrijeme i s takvom temom i usudi se nazvati... suza mi je kapnula na displej od mobitela od silne emocije kako sam bila dirnuta ''gestom'' ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Citat:
![]() ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kad partner prizna... sama cinjenica da mi je rekao je vec znak da je i konverzacija i povjerenje uredu i zasto da to onda bude problem.....naravno ako je to stvar proslosti i neponavlja se dok smo u vezi.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Evo što razlikuje muške od žena Žene: Razgovarat ćemo, pa jel ga voliš jel imaš još takve osječaje... hajdmo ga pozvati na kavu.. ![]() Muški: Juhuuuuuuu, imal slika???? ![]() Jeste li se snimale?? ![]() ![]() kolike sise ima?? ![]() jel voli muške??? .... ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim halo |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad partner prizna... Lažeššš ![]() umalo ga nije srce prekinulo ![]() Citat:
svi bezbrižnjaci tako to čine ![]() | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad partner prizna... e je smo zanimljivi, a? ne može čovjek ni na temu odgovorit da ga neko ne skreše... ![]() Inače ljudi, samo da znate...ja sam jedna od najnaivnijih osoba koje poznam...muke ti mene zeznit, aj nekog ko se ne da tako lako naložit....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, partner, prizna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

Ja bin se isto testirala da on to od mene traži

Grijesiti je ljudski ...