Prvo moraš ufatiti mužjaka koji ima svoju pećinu i zna lovi mamute, a tek onda razbijati svoju lijeu glavicu sa time.
Raspravljate o temi Kakav je to osjećaj....... u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Moram priznat da još nisam okusila takav život. Već život u (iliti sa) šestero komada, šestero ljudi, naravno! Možda je ...
Prvo moraš ufatiti mužjaka koji ima svoju pećinu i zna lovi mamute, a tek onda razbijati svoju lijeu glavicu sa time.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Pa da, moram ga uhvatit..ali moram ti priznat da nije to tako lako![]()
Pa dobro,kakvo je kod tebe stanje trenutačno? Život u dvoje ili??
Stanje je da živim u sretnom trojstvu sa starcima.![]()
Do sada sam naišao samo na jednu sa kojom sam se vidio u zajedničkom suživotu, al to je otišlo u nepovrat.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Vidio si se s njom u zajedničkom životu ili si i iskusio taj život??
Nisam iskusio, nešto se je planiralo, al nič od toga ni bilo. Lijepa moja slobodica. (kak bi striček gundulić rekao)
Hm, nisam sigurna da to možeš nazvat slobodicom![]()