| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; pa ja mislim da smo ok par, on se ne voli svađat a to je i mene malo smirilo jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: periferije zagreba
Poruka: 5
![]() | Re: kakav ste par???? pa ja mislim da smo ok par, on se ne voli svađat a to je i mene malo smirilo jer sam prije bila al ak se posvadimo, to obicno krene da se on naduri, ja skuzim, pa onda to krene, al razgovaramo normalno, nema vrijeđanja ili podizanja tona, meni smeta to, meni to, pa nađemo neki kompromis.... slažem se s tim da netreba odgađat svađu il je prekinut kao "bit ce bolje", treba to iskorjenit odma inace bu povuci-potegni jos dugo... |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kakav ste par???? mi se ne stignemo svadjat i ak se svadjamo onda je to jednom u pol godine iz nekog banalnog razloga ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: kakav ste par???? moj dragi i ja u godinu dana smo posvadjali negdje 5 puta,al ta svadja je trajala nekih 10 min i durenje pola sata i onda mir mir niko nije kriv- tj. on je uvjek kriv al shhh mislim da se u principu malo svadjamo jer smo skupa 1 godinu a i zhivimo skupa tako da.... a svadje su uglavnom bile zbog ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-07-08 Lokacija: Rijeka Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: kakav ste par???? Mi smo dobar par. Meni muž nekada dopusti da odem na kavu s prijateljicama. Ako i neda, ja pobjegnem. Ali najčešće se vratim istu noć. Samo čekam da zaspi. Tada mu lagano zavučem ruku u gaće i počnem mu ga ...dirati,jel. Dok se probudi već mu je toliko tvrd da mu ne preostaje ništa nego da me poseksa. Pa zaboravi da sam pobjegla. Eto, dobar smo par. |
| | |
| | #96 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? dobra taktika, dobra , a garant se poslje ne sjeti da si pobjegla ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
![]()
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat: