| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: hrv69 Ma super smo par,iako smo dugo skupa nismo si dosadili,ponekad se poriječkamo al niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
![]() onda ćeš biti nepar i kupit ćeš vibrator pod imenom tvrdko ljubičić ![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
Ma nemoj,nemora to uopče tako bit,ja nisam pesimist kaj se toga tiče! Ja ne nikad neču vibru koristit,samo živo meso ![]() ![]()
__________________ Savršen sex traje 3h i 6min!5 min je nagovaraš,1 minutu jebeš a 3h se ispričavaš | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
![]()
__________________ Savršen sex traje 3h i 6min!5 min je nagovaraš,1 minutu jebeš a 3h se ispričavaš | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-08 Lokacija: slavonija
Poruka: 21
![]() | Re: kakav ste par???? zlatna sredina. s naglaskom na to da smo oboje temperamentni. prošla veza mi je bila životna škola-nikada ne bih uspjela s flegmatikom. na žalost, većina naših "okršaja" se dogodi oko njegove nesigurnosti...što nekada poprima oblik ljubomore ![]() no nitko nije savršen. ulaskom u ovu vezu, željela sam dobiti partnera s kojim ću imati nježnost i pažnju, sadržaje u svakodnevici, puno tema za razgovor...što mi je prije jako nedostajalo. cijena toga su te svađice i njegove male nesigurnosti...no barem se osjećam življom no ikada prije. ![]() |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: kakav ste par???? dva puna miseca su tu,svadju jos nismo imali,ama bas nikakvu tu i tamo se pojavi malo ljubomore,pozitivne nekakve i to nan je simpaticno sve u svemu-jako dobro da kucnen o drvo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:48.