Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: playgirl Naše svađe su -šutnja...to je najgori način svađanja.Ponekad više nemam volje ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 10:44   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 869
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: kakav ste par????

Citat:
Pravi autor: playgirl Pogledaj Poruke
Naše svađe su -šutnja...to je najgori način svađanja.Ponekad više nemam volje ni izgovarati rijeci hiljadu puta rečene .
e baš to....izgleda sam sad u takvoj fazi pa pišem stalno po forumu da sam u kur.u....al baš to što ti kažeš....nemam više snage stalno jedno te isto srati i drobiti...ako se nije ništa promjenilo u7 godina neće ni sad...il nam tehnika nevalja...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 13:14   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

a ono, ja nemrem izdržat da nekaj ne spomenem, onda on šuti, mene izluđuje pa popizdim. uglavnom, on se nikad ne želi svađat pa sve naše "svađe" izgledaju tako da se ja derem sama sa sobom!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 13:55   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 155
tazri se izdvaja iz mase

kako kad uglavnom moja draga i ja funkcioniramo na istom principu ko lorena,učestalost svađa ovisi,al najčešće je naša svađa stila mog tretmana šutnjom jer se ona raspizdi oko neke sitnice a meni se osobno gadi gubit živce oko ničega. fino pričam s njom normalno i gledam kako riga vatru mada kad se desi da meni pukne kurac tek onda mogu pričat o nekoj svađi jer smo obadvoje tvrdoglavi i to traje danima
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 14:36   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-07
Godina: 25
Poruka: 226
strijelčic@ se izdvaja iz mase

U principu se slažemo jer volimo slične stvari, ali pošto smo oboje eksplozivne naravi kad dođe do svađe ili razilaženja u mišljenju onda ima svega
strijelčic@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 14:58   #15 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ne svađamo se tako često, a posvađamo se oko takvih sitnica da na kraju više ni ne znamo kak je počelo.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 16:12   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,119
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Exclamation Re: kakav ste par????

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
a ono, ja nemrem izdržat da nekaj ne spomenem, onda on šuti, mene izluđuje pa popizdim. uglavnom, on se nikad ne želi svađat pa sve naše "svađe" izgledaju tako da se ja derem sama sa sobom!!
Tako je i kod mene. I onda me tom svojom šutnjom samo još više iznervira.
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 17:16   #17 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,195
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sad sam nepar... ali prije: ne očekujem da mi čita misli, kaj mi smeta kažem; ako šutiš ti, vratit ću ti isto. Često sam ironična kod takvih svađa.
Nevolim neko deranje ili vrijeđanje to je nepotrebno, sve sa da lijepo riješiti tako da sam ja u pravu. (zajebavam se)
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 23:01   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Za ovih godinu i osam meseci koliko smo zajedno, svadjamo se naravno, dolazili su nam periodi kad smo se svadjali svaki drugi dan najviše zbog gluposti...ali je došla jedna veća svadja koja je bila najjača ali i to smo pregurali i sad smo okej i mislim da je normalno svajdati se ali umereno,naravno.Što se tiče vredjanja i drugih teških reči ne praktikujemo ali opet znam da bocnemo jedno drugo ali ništa više od toga.
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 11:59   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
Potpuno ista stvar, ja još dodatno popizdim jer on šuti i onda urnebes!!!
Ne vrijeđam neg provociram, znam da je to užasno, ali jbg kad me netko povrijedi poslije teško opet dobije moje povjerenje, ali sad smo već na putu kada ta prepucavanja postaju rjeđa, trudimo se, ako tak nastavimo, bit će ok, nadam se
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 20:00   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

joj da barem meni više šuti.

kakve uvrede meni znaju past
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113