| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: playgirl Naše svađe su -šutnja...to je najgori način svađanja.Ponekad više nemam volje ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kakav ste par???? e baš to....izgleda sam sad u takvoj fazi pa pišem stalno po forumu da sam u kur.u....al baš to što ti kažeš....nemam više snage stalno jedno te isto srati i drobiti...ako se nije ništa promjenilo u7 godina neće ni sad...il nam tehnika nevalja... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? a ono, ja nemrem izdržat da nekaj ne spomenem, onda on šuti, mene izluđuje pa popizdim. uglavnom, on se nikad ne želi svađat pa sve naše "svađe" izgledaju tako da se ja derem sama sa sobom!! ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 155
![]() | Re: kakav ste par???? kako kad uglavnom moja draga i ja funkcioniramo na istom principu ko lorena,učestalost svađa ovisi,al najčešće je naša svađa stila mog tretmana šutnjom jer se ona raspizdi oko neke sitnice a meni se osobno gadi gubit živce oko ničega. fino pričam s njom normalno i gledam kako riga vatru mada kad se desi da meni pukne kurac tek onda mogu pričat o nekoj svađi jer smo obadvoje tvrdoglavi i to traje danima ![]()
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Sad sam nepar... ali prije: ne očekujem da mi čita misli, kaj mi smeta kažem; ako šutiš ti, vratit ću ti isto. Često sam ironična kod takvih svađa. Nevolim neko deranje ili vrijeđanje to je nepotrebno, sve sa da lijepo riješiti tako da sam ja u pravu. (zajebavam se)
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Za ovih godinu i osam meseci koliko smo zajedno, svadjamo se naravno, dolazili su nam periodi kad smo se svadjali svaki drugi dan najviše zbog gluposti...ali je došla jedna veća svadja koja je bila najjača ali i to smo pregurali i sad smo okej i mislim da je normalno svajdati se ali umereno,naravno.Što se tiče vredjanja i drugih teških reči ne praktikujemo ali opet znam da bocnemo jedno drugo ali ništa više od toga.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
Ne vrijeđam neg provociram, znam da je to užasno, ali jbg kad me netko povrijedi poslije teško opet dobije moje povjerenje, ali sad smo već na putu kada ta prepucavanja postaju rjeđa, trudimo se, ako tak nastavimo, bit će ok, nadam se
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.