| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Još uvijek sam nepar i ne svađam se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav ste par???? Još uvijek sam nepar i ne svađam se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kakav ste par???? nepar..za sada...prije je bilo mojih pokusaja navodenja na svadu da se malo izgrebemo...al nije uspijevalo s moje strane dok s njene...bas je birala trenutke kad sam ranjiv i lako zapaljiv....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Sitne prepirke, obicno pocnu iz cista mira, pa onda slatka pomirenja...Nama nikad nije monotono...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: kakav ste par???? Mi smo jedan od parova koji se ne znaju svađati. I to ne kažem u smislu 'aaah, glee nas'... jednostavno smo i on i ja preracionalni, sve ide po principu ''Ok, objasni mi što ti smeta, pažljivo te slušam''... tak da ![]() možda smo preslični..
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? kakav smo par , par ili nepar, uvjek spusim tak i sad ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 425
![]() | Re: kakav ste par???? ...u mojoj vezi svađe su se zadnje vrime prorijedile, prije smo se svađali stalno i zbog savakvih gluposti , mislim da je tako u većini veza na početku ... sada smo se nekako umorili od tih svađa pa smo i postali popustljiviji...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.