Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; zasto svi uvijek moraju prodavati fore "ti si predobar/a za mene"...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 08:13   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,549
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: kakav ste par????

zasto svi uvijek moraju prodavati fore "ti si predobar/a za mene"
Star 31-01-08, 10:30   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,230
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

a ko zna mozda i jesam bio predobar prema njoj, mozda je to gleska pa nije znala to cijenit
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 22:23   #43 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
nikad se ne svađamo, dvije svađe u 6 godina, al te su bile ozbiljne. čak i nakon jedne prekinuli na cijeli tjedan
Isto.

U pet godina dvije svađe. Jedna zbog nekih novaca, a druga kad smo prekinuli na dva dana. Ali čak ni tad nije bilo svađe nego mirno sve.

Znači poprilično monoton i ni malo zanimljiv par.

Neki misle da uopće nismo jedno za drugo, a drugi da ne bi mogli mene zamisliti bez njega i obrnuto.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 14:52   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
..ja sam jednom iz protesta spavala na podu pored kreveta bez deke...
Ja znam tako po ljeti spavati na podu dok nemogu izdržati vrućine, uvijek je hladnije za par stupnjeva...
doduše, nisam baš ni žensku imao
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:08   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Pa ne svađamo se...ponekad se porječkamo i to je to...
On pravi se ozbiljan,a samo zna podjebavati(pogotovo mene jer to mrzim) pa mu se počnem derat da ušuti....
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:07   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

cijeli dan smo na pas-mater jer ja NE DAM da mi se djete zove Toni Montana i točka!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:11   #47 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,121
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:15   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Dok bude klinjo išao na WC bude se čulo "Say hello to my litle friend..."
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:27   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Na dam!!!! Nitko neće radit sprdačinu iz mog kikača!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:46   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 610
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
nikad se ne svađamo, dvije svađe u 6 godina, al te su bile ozbiljne. čak i nakon jedne prekinuli na cijeli tjedan
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Isto.

U pet godina dvije svađe. Jedna zbog nekih novaca, a druga kad smo prekinuli na dva dana. Ali čak ni tad nije bilo svađe nego mirno sve.
A jel vi živite skupa (mislim sa svojim partnerima), jel vas ništa neizbaci iz takta?

Ja i draga se porječkamo i to zato što smo oboje tvdoglavi pa nitko neče popustit - ali te su nevažne ili normalne.
A zna bit i gadno i teških riječi i sam što batina nedobijem
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108