| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; zasto svi uvijek moraju prodavati fore "ti si predobar/a za mene"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? a ko zna mozda i jesam bio predobar prema njoj, mozda je to gleska pa nije znala to cijenit ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
U pet godina dvije svađe. Jedna zbog nekih novaca, a druga kad smo prekinuli na dva dana. Ali čak ni tad nije bilo svađe nego mirno sve. Znači poprilično monoton i ni malo zanimljiv par. Neki misle da uopće nismo jedno za drugo, a drugi da ne bi mogli mene zamisliti bez njega i obrnuto. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kakav ste par???? Ja znam tako po ljeti spavati na podu dok nemogu izdržati vrućine, uvijek je hladnije za par stupnjeva... doduše, nisam baš ni žensku imao ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: kakav ste par???? Pa ne svađamo se...ponekad se porječkamo i to je to... On pravi se ozbiljan,a samo zna podjebavati(pogotovo mene jer to mrzim) pa mu se počnem derat da ušuti.... ![]() ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? cijeli dan smo na pas-mater jer ja NE DAM da mi se djete zove Toni Montana i točka!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: kakav ste par???? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Na dam!!!! Nitko neće radit sprdačinu iz mog kikača!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #50 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
Citat:
Ja i draga se porječkamo i to zato što smo oboje tvdoglavi pa nitko neče popustit - ali te su nevažne ili normalne. A zna bit i gadno i teških riječi i sam što batina nedobijem ![]() | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.