Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Da, tko je još vidio da djete može biti zločesto na mamu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-02-08, 15:44   #61 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: kakav ste par????

Da, tko je još vidio da djete može biti zločesto na mamu
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:29   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

jelda?
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 08:03   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

isuse, ja vas zenske osobe neshvacam, evo ja sa curom prekinuo nakon 2 i pol godine veze prije 5 dana, i zvala me u petak da dodjem do nje, da je shvatila kaj je imala i kaj je izgubila i da je bila glupa i neznam kaj, cekaj malo pa kaj vi zenske morate izgubit kaj imate da biste shvatile kaj ste imale
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 10:37   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

o čemu ti????
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 10:46   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
isuse, ja vas zenske osobe neshvacam, evo ja sa curom prekinuo nakon 2 i pol godine veze prije 5 dana, i zvala me u petak da dodjem do nje, da je shvatila kaj je imala i kaj je izgubila i da je bila glupa i neznam kaj, cekaj malo pa kaj vi zenske morate izgubit kaj imate da biste shvatile kaj ste imale
nekako je to prebrzo shvatila ako je uopce shvatila... takve stvari mi uvijek smrde na drugog decka koji ju je u medjuvremenu odyebao.. srry

doduse, ne mora biti..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 10:47   #66 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,130
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

Citat:

kod mene je bila ista situacija..... slična, ali ja se nisam vratio.......
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 11:53   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nekako je to prebrzo shvatila ako je uopce shvatila... takve stvari mi uvijek smrde na drugog decka koji ju je u medjuvremenu odyebao.. srry

doduse, ne mora biti..
a kako god da bilo, zajedno smo opet ali sam u startu rekao pod mojim pravilima inace
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:41   #68 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

doduse, ne mora biti..

Svaka ti je na mjestu.

Citat:
a kako god da bilo, zajedno smo opet ali sam u startu rekao pod mojim pravilima inace
Ko fol.

U nadi je spas.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 21:07   #69 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Da
Citat:
Aha

" L"

Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 21:09   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 31
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

lol, nema povratka kad se raziđeš u svađi!
ok se razići dogovorno da vidite kako funkcionirate jedno bez drugoga, ali kad se jednom raziđeš s nekim u svađi, to više nemože nikad biti kao prije, uvijek će biti nekih nabadanja na nos, sitnih osveta i podmuklosti koje na kraju opet rezultiraju razlazom.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114