| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Da, tko je još vidio da djete može biti zločesto na mamu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Da, tko je još vidio da djete može biti zločesto na mamu ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? isuse, ja vas zenske osobe neshvacam, evo ja sa curom prekinuo nakon 2 i pol godine veze prije 5 dana, i zvala me u petak da dodjem do nje, da je shvatila kaj je imala i kaj je izgubila i da je bila glupa i neznam kaj, cekaj malo pa kaj vi zenske morate izgubit kaj imate da biste shvatile kaj ste imale ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kakav ste par???? Citat:
ako je uopce shvatila... takve stvari mi uvijek smrde na drugog decka koji ju je u medjuvremenu odyebao.. srry ![]() doduse, ne mora biti..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,130
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
kod mene je bila ista situacija..... slična, ali ja se nisam vratio.......
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
inace ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #68 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? Citat:
![]() Svaka ti je na mjestu. Citat:
U nadi je spas.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #69 (permalink) | ||
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() Citat:
![]() " L" ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 31
Poruka: 156
![]() | Re: kakav ste par???? lol, nema povratka kad se raziđeš u svađi! ok se razići dogovorno da vidite kako funkcionirate jedno bez drugoga, ali kad se jednom raziđeš s nekim u svađi, to više nemože nikad biti kao prije, uvijek će biti nekih nabadanja na nos, sitnih osveta i podmuklosti koje na kraju opet rezultiraju razlazom. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

ako je uopce shvatila... takve stvari mi uvijek smrde na drugog decka koji ju je u medjuvremenu odyebao.. srry