| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; nada je kurva , svi je konzumiraju a par ju imaju , ha budemo vidjeli rekli su sljepi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? nada je kurva , svi je konzumiraju a par ju imaju , ha budemo vidjeli rekli su sljepi ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: kakav ste par???? Hm,je,l se ova tema ovdje odnosi na one koji su solo,ili u vezi,ili za svakoga?Ja nemam bas neki komentar,jer posto nemam mladica,pa vam nemogu to nista reci..al to je inace,svakodnevica,da se oko necega parovi mogu porjecakti,svade i mirenja.. |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kakav ste par???? Citat:
znamo se neš "prepirat" al ne baš svađat,zapravo bila je 1 svađa da čak taj dan ni van nismo išli.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? joj.. mi se nikad nismo posvadali u oovih 10 mj. fali mi to ![]() ja(kakva jesam) izazivam i da cu se posvadat malo( iz ciste dosade ) on zasuti i kaze DOBRO ![]() Ne voli se svadat,i onda da bi smirio stvar suti . c c c. ali vidjela sam ga u svadi s drugima. hmmm.... nekako mi je olaksanje sto ne zeli samnom a kad se prepiremo, isto kaze dobro,ja dobro i sutimo.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kakav ste par???? Super, par i po! Što se tiče svađa, bilo ih je, uglavnom razilaženja u mišljenju, ne pravih svađa, ali i kad je bilo toga, nikad ružnih riječi, nikad. I ne trebaju mi. Ja isto često kažem: dobro, al on mi onda ne viruje da je stvarno dobro, pa se onda oko toga posvađamo: ako ja kažem dobro, onda dobro! eto ![]()
__________________ |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? trenutno smo najsretniji par...ne znam...mislim da se nikada ovako lijepo nismo ponašali jedno prema drugome...toliko se podržavamo i volimo da je već postalo ljigavo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kakav ste par???? mislim da smo skroz bezveze par: on je tip koji samo trazi priliku da izadje van, pevaljke su glavna zanimacija trenutno, a ja sam za knjigu il neki film. on trci za novcem i sve mu se vrti oko toga, a meni on kao takav ne predstavlja nesto puno. dobro ga je imati, al u normalnim kolicinama. ja neka alternativa, kako bi se drugacije izrazila, a sve njegove cure do sad su bile fensi smensi kuje. ![]() al vidimo se rijetko, pa se ne cini preprekom prevelikom. iako nismo dugo zajedno... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.

, ha budemo vidjeli rekli su sljepi 

Grijesiti je ljudski ...