| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi kakav ste par???? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kvaziLicious mislim da smo skroz bezveze par... al vidimo se rijetko, pa se ne cini preprekom prevelikom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kakav ste par???? Citat:
@ Nefertiti tako i ja nekad svoga pitam: a šta ti se desilo pa si tako extra ljubavno raspoložen?
__________________ | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? ajde pa da ste isti bilo bi vam dosadno ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-08 Godina: 23
Poruka: 24
![]() | Re: kakav ste par???? Ja bih rekla savršen par... Posvađamo se obavezno oko glazbe (njemu je domet Ceca i Selma Bajrami (mislim da se tako zove) a ja više volim rock i house (a i ja sam ga smiksala ![]() ))...Oko kućanskih poslova je prije bilo svađe, sada samo oko seksa... ![]() Da se ne svađamo bilo bi nam dosadno... I zabrinulo bi me da je sve presavršeno...
__________________ I'm not offended by all the dumb blonde jokes because I know I'm not dumb... and I also know that I'm not blonde... |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kakav ste par???? mi se dobro slažemo, ali evo sad se nismo vidjeli 3 tjedna ...Ali u principu kad je svađa to se pospremi, samo da ne ostaju repovi i nervoza kasnije, to ne podnosimo ni ja ni on ![]() nekad se ljutnemo, ali bez teških riječi, ja to niti kažem niti opraštam ![]() ja se nekad ušutim kad sam ljuta, i sama sebi idem na živce zbog toga, ali popravljam se ![]() recimo da se puno odraslije ponašam (vrijeme je i bilo ) u odnosu na prvi dio veze 2003-2004 |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-08 Godina: 23
Poruka: 24
![]() | Re: kakav ste par???? Nažalost, priča je obrnuta... ![]() A jbg, dosadi... Jedno je to u početku, a drugo nakon godinu dana pranja njegovih gača... ![]()
__________________ I'm not offended by all the dumb blonde jokes because I know I'm not dumb... and I also know that I'm not blonde... |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kakav ste par???? Citat:
![]() ali najbitnija stvar ljudi, kad se malo vidite i to, ne ostavljat sranja da leže do sljedećeg susreta...odmah sve rješit, ko će se patit do sljedećeg viđenja, to tare ljude.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kakav ste par???? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

tako i ja nekad svoga pitam: a šta ti se desilo pa si tako extra ljubavno raspoložen?

...Ali u principu kad je svađa to se pospremi, samo da ne ostaju repovi i nervoza kasnije, to ne podnosimo ni ja ni on