pa ono oš se udat za mene? baš bi nam moglo bit lijepo![]()
Raspravljate o temi Kako najbolje zaprositi djevojku u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Vaše mišljenje prosidbe...
pa ono oš se udat za mene? baš bi nam moglo bit lijepo![]()
Ne ozbiljno, kako bi vi to željeli, tj. kakav način bi bio najprikladniji. E ovo je već više pitanje za muške a cure neka čitaju i uživaju u izjavama, ha ha. Da vidimo kako bi to naši muški forumaši napravili.
moja prosidba iz snova je zimi, na snijeznom brdascu s ruzama "napisati" te zle rijeciodfurat mene do tamo i jel
![]()
no kad sam tu ideju napisala na njuzama dobila sam zli komentar tipa "jel slova mogu bit zuta?"![]()
Prvo bih je iznenadio nekim egzotičnim, romantičnim putovanjem, u Samarkand , recimo. Onda bih išao s njom u Mongoliju, u Ulan Bator da jašemo dvogrbe kamile i lovimo jesetre ili u arapsku pustinju da jašemo s Tuarezima - pustinjskim ratnicima kako bi osjetili njihov ratnički i nomadski život pod otvorenim nebom, onda bih je odveo u Manaus u samo srce brazilske prašume ili na safari u Keniju. Nakon svega toga bih je odveo u Škotsku da doživimo duboku romansu hodajući vijugavim i vjetrovitim uličicama škotskih gradića. Zatim bih je zaprosio u nekom romantičnom srednjevjekovnom zamku u Edinburghu.
Recimo tako, nekako.
Zadnji Uredio Korozija : 07-01-08 u 13:56
A super, haha. Al ideja ti je za deset.![]()
Hvala. Ima toga još. Al za ovaj put dosta.
Pa pošaljem joj faks - poslovna ponuda ko i svaka druga![]()
Pa nisam o tome nikad razmišljala ali ajde prvo što mi je palo na pamet bilo bi to mesto gde smo se prvi put poljubili....Romantična sam, znam! Ali mislim da bi me to mesto najviše oduševilo.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Ni ja nisam nikad o tome razmišljala, ali bih više voljela da sam s nekim tako dugo da se to već podrazumijeva da ćemo ostati zajedno i imati djecu... dakle da mi ta prosidba i nije neko preveliko iznenađenje, a sad na koji način to mi je potpuno svejedno. Ne mora je ni biti što se mene tiče, a ni braka.