| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako najbolje zaprositi djevojku u Društvo forumu; Vaše mišljenje prosidbe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Ne ozbiljno, kako bi vi to željeli, tj. kakav način bi bio najprikladniji. E ovo je već više pitanje za muške a cure neka čitaju i uživaju u izjavama, ha ha. Da vidimo kako bi to naši muški forumaši napravili. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku moja prosidba iz snova je zimi, na snijeznom brdascu s ruzama "napisati" te zle rijeci odfurat mene do tamo i jel no kad sam tu ideju napisala na njuzama dobila sam zli komentar tipa "jel slova mogu bit zuta?" ![]() ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Prvo bih je iznenadio nekim egzotičnim, romantičnim putovanjem, u Samarkand , recimo. Onda bih išao s njom u Mongoliju, u Ulan Bator da jašemo dvogrbe kamile i lovimo jesetre ili u arapsku pustinju da jašemo s Tuarezima - pustinjskim ratnicima kako bi osjetili njihov ratnički i nomadski život pod otvorenim nebom, onda bih je odveo u Manaus u samo srce brazilske prašume ili na safari u Keniju. Nakon svega toga bih je odveo u Škotsku da doživimo duboku romansu hodajući vijugavim i vjetrovitim uličicama škotskih gradića. Zatim bih je zaprosio u nekom romantičnom srednjevjekovnom zamku u Edinburghu. Recimo tako, nekako. Zadnji Uredio Korozija : 07-01-08 u 12:56. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Pa pošaljem joj faks - poslovna ponuda ko i svaka druga ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Ni ja nisam nikad o tome razmišljala, ali bih više voljela da sam s nekim tako dugo da se to već podrazumijeva da ćemo ostati zajedno i imati djecu... dakle da mi ta prosidba i nije neko preveliko iznenađenje, a sad na koji način to mi je potpuno svejedno. Ne mora je ni biti što se mene tiče, a ni braka.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

odfurat mene do tamo i jel