Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kako najbolje zaprositi djevojku u Društvo forumu; Zaprosio. Bio odbijen, i to prilično okrutno. Ne želim više o tome niti razmišljat. FUJ!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-08, 16:05   #11 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Kako najbolje zaprositi djevojku

Zaprosio. Bio odbijen, i to prilično okrutno. Ne želim više o tome niti razmišljat.

FUJ!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 18:41   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,497
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

A gdje su oni stari običaji da se ruka mlade prosi kod starog

Jel ima ko takvih iskustava :Hmm

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 18:45   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ni ja nisam nikad o tome razmišljala, ali bih više voljela da sam s nekim tako dugo da se to već podrazumijeva da ćemo ostati zajedno i imati djecu... dakle da mi ta prosidba i nije neko preveliko iznenađenje, a sad na koji način to mi je potpuno svejedno. Ne mora je ni biti što se mene tiče, a ni braka.
tak i ja razmišljam i tako smo i izveli. Jedino kaj moram neku "ljigu" iskemijati za zaručnički prsten. A to me trenutno ne pucaju vizije.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 19:04   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke

Moju prijateljicu je nedavno zaprosio dečko na taj način... kad je diplomirala isti vikend su on i njegovi ogranizirali večeru i pozvali njene roditelje, i u jednom trenutku se on samo ustao i krenuo prema njoj i pred roditeljima je zaprosio, slatko i smiješno je bilo jer je ona kad je on išao prema njoj rekla "Šta ti radiš?" Svi su bili dirnuti..
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 19:04   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

ona neće da kaže...
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 19:32   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,215
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Citat:

Sjetim se jedne legende u kojoj je tako dečko otišao do njenog starog...... Došao u njegovu kuću, popio sa njim kavu pa ga priupitao:
"Oprostite, mogu li Vas pitati za pičku Vaše kćeri?"

Stari je ostao ko telac zbunjen, obliven hladnim tušem, posramljen i bez riječi...... Jedva je sročio:
"Pa šta se ne kaže možda ruka moje kćeri?"

A dečko mrtav hladan odgovori:
"Da, kaže se..... Ali rukom smo probali pa bi sad prešao na pičku ako dozvolite......"
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 20:11   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Ludo slomi sam se s stolice kada sam ovo pročitao!!!!

Što se tiče prosidbe, najbolje mi se čini ovo što je sahasa pitao! A možda ju izvedeš negdje na nekako mjesto koje nije preromantično da bude kao iznenađenje!

Locrian85 rep+ za ovo!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji

Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 20:20.
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:48   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

pa ne razmišljam o tome previše.....u svakom slučaju....želim neku slatku i romantičnu prosidbu....da se sva rastopim kad to čujem i vidim.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 22:01   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

Ja sam prisustvovala tako jednom događaju kod moje sestrične (koja je btw. mlađa od mene), nije bilo ni malo romantično- kada mladoženja ode do njenog starog i pita ga da li mu daje kćer a ovaj neki šaljivđija i pita ga "a koliko ti meni daješ". A sestrična stoji otprilike ovako

(smo svi znali da dolazimo u "goste" zbog prosidbe.)

Ps. O svojoj prosidbi nisam nikad razmišljala, ne zanima me. Ja bi to najradije nešto u stilu "ajmo ti kupiti prsten" "o može, ajmo do zlatarne da si izabrem"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 22:07   #20 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Nisam razmišljao o tome. Znam da ću to napravit na originalan i spontan način. Bit će sigurno romantično, tako da ću imat maramice u džepu kad pusti suzu
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111