| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako najbolje zaprositi djevojku u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 ..i slomiš zub na prstenu uz neku psovku njene mame, nesuđene punice, a cura, kad to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku ovako ju zaprosi: Reci joj da je malo ljepsa di bi ju zvao gabor i da opet nije oprala sudje i onda nakon njene reakcije reci ovo: Stara ako zelis cijeli zivot trpit takva sranja, udaj se za mene ![]() evo sad malo ozbiljno: pa na primjer odvedi je za vikend negdje na more, iznajmi neku barku, crno vino, bajadere...malo zavedi i nakon poljubca izvadi biserni prsten (ili kakv oces) i zaprosi ju ![]() - ali ne zaboravi da mora bit sto romanticnije, bit ce veci efekt ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku ma kurac dok je na wc-u pisa uleti joj i pitaj ju dal ce biti tvoja zena ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najbolje zaprositi djevojku Daklem; U slušalicu od njezinog telefona stavi prsten, nazovi je iz susjedne prostorije i zaprosi, a ako pita di je prsten kažeš u sluški... ![]() ![]() |
| | |
![]() |
« Kad partner prizna...
|
Status »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.