Poznata situacija...
Nemoj trosit vrijeme na takvu osobu. Makni se od nje i nađi onu koju ce biti vrijedno voljeti.
Raspravljate o temi kako preboljeti kraj u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Što kada osoba s kojom ste živjeli i za koju ste smatrali da je ona prava, dakle, da će to ...
čekaj kaj je ovdje pitanje?
jesi već prekinula s njim ili si skužila kako si bolja od njega?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Vrijeme liječi sve rane![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Da, sve je to jasno, ali strašno boli.. Ponajviše to što si uložio jako puno u taj odnos i sve to.. U biti sam shvatila da sam kreten, ali bez obzira na sve, jednostavno boli!
Najbolje ti je preboljeti s nekim drugim
Liječi, a još i uživaš. Jbg.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
oh..znam tu bol..ivan je u pravu; vrijeme!!
...A ja, ja se kockam sa prevarantom zivotom, iz rukava on svakoga dana izvuce nekog keca...
Jesam, prekinula sam, i to iz razloga što se nikad nije trudio oko mene, samo mi je radio probleme, a fakat mi je stalo do njega..
Jasno je da vrijeme liječi sve, ali sporo prolazi. Najradije bi da se zaledim dok ne prođe. A novi frajer ne dolazi u obzir u skorijoj budućnosti. Mislim da ću prijeći na cure..![]()
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-09-09 u 09:17
Svi znamo da ne postoji lijek za slomljeno srce osim vremena koje se tada kao namjerno lijeno vuče… a sada sve što možeš napraviti je posvetiti se sebi, ispuniti si dane sa stvarima koje te vesele i okružiti se pozitivnim ljudima
Nemoj previše biti sama … ako već plačeš, plaći danom … navečer se zabavljaj i to u velikom društvu
Mogu te pitati koliko godina imaš?
Zadnji Uredio latoa : 17-09-09 u 23:58
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."