Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; Ja i dečko živimo zadnjih godinu dana skupa i taj suživot mi je prekrasan!!! Pokrvimo se mi....nije da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 16:38   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Kako se ne poklati u istom stanu??

Ja i dečko živimo zadnjih godinu dana skupa i taj suživot mi je prekrasan!!!
Pokrvimo se mi....nije da ne, ali sve je ispalo iznad mojih očekivanja.....Oboje smo jako tvrdoglavi i prvih mjesec dana je bilo malo teško.....Nisam više solo u krevetu.....ormar nije samo moj.....nema mame da pokupi mrvice sa stola.....ne mogu na telki uvijek gledati što ja hoću.....tko će iznijeti smeće, tko će suđe riješiti, krevet spremiti.....

Sad nakon godinu dana sam sretna, puna kompromisa, zaljubljena......ne mogu zamisliti da jednu noć prespavam sama....Ne mogu zamisliti da TV gledam sama, da večeram sama.....sve se uspijemo dogovoriti....nema neplaćenih računa.......Sad je to to!

Vaša iskustva???? Savjeti za što bolji život u dvoje???
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:43   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Kako se ne poklati u istom stanu??

boo.. jos uvijek zivim utroje [sa starcima]... ali mene je pak najvise strah da bi se decko i ja klali oko kompa
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:45   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Nama je otpočetka sve super...i nakon svih ovih godina je isto...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 23:33   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Hmmm...nemam iskustva s tim. Vjerujem da je na početku teško, ali kada se prođe neka vremenska granica stvari se stabiliziraju i krene neka rutina. Evo imam dvije frendice, jedna je imala užasnih problema na početku suživota s (u međuvremenu) mužem, a druga nema nikakvih problema s dečkom, nije ih imala ni na početku ni sad.

Mislim da se to ne može predvidjeti i da sve ovisi o tome koliko je tko spreman pristati na kompromis. Ja npr. pristajem teško, ali kada pristanem onda se toga držim. Međutim ne kažem da se to ne bi promjenilo kada bi otišla živjeti s dečkom... možda... ne znam. Ali eto, meni je ovako kod mame i tate lijepo, pa ne kanim to još mjenjati neko vrijeme.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 23:49   #5 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,474
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

nemam iskustva u zajedničkom životu s boljom polovicom, ali rekao bih da ako se nešto može preporučiti kao univerzalni recept za uspjeh - to je komunikacija, komunikacija i komunikacija. da komunikacija ne štima, tko bi ušao u takvo što, jel?

ajde, reci ti nama, nefertiti, koju pametnu.
ševa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:00   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Pametnu??? Hm......ne znam. Ja mislim da je meni dobro zato jer imamo spremačicu. Naime ja radim i fax vučem još, on radi skoro cijeli dan.....Da ju nismo uzeli živjeli bismo u svinjcu. Ali mislim da je taj nedostatak zajedničkog vremena upravo ono što nas tako dobro "održava". Dok smo skupa nastojimo jedno drugome ugoditi i što manje se svađati....s godinama nam je i ukus "posličnio" pa gledamo iste serije na TV-u....interesi su nam slični pa skupa radimo i ručkove i sortiramo i vješamo veš i bacamo smeće......Ne znam, ali sve je stvar kompromisa. Ja sam se jako promijenila otkada smo skupa u stanu. Prije sam bila tvrdoglavija, a sada shvaćam da, ako želim stvoriti nešto s nekim i želim uživati, treba se katkad i prilagoditi....ALI nikada ne izgubiti ono svoje ja.
Npr. kada smo uređivali stan on je htio sve crno, bijelo, mesing.......meni je to bilo "prehladno"......kompromis: stan je crno-narančasti!
On voli spavati na mekanom madracu, ja na jebeno tvrdom...kompromis: polutvrdi madrac!! ......itd. da ne nabrajam....

....a i ja sam cura koja ne tlači, ne provjerava i ne kvoca....on je također takav...Nemamo se oko čega svađati u biti.

...u stvari smo taaaaako dosadni
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:21   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke

...u stvari smo taaaaako dosadni
U biti kao svi
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 02:15   #8 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,505
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

uh,cimerica i ja smo kao stari bračni par! živimo zajedno već dvije godine,idemo zajedno na faks,izlazimo na ista mjesta i imamo zajedničke prijatelje! ne može gore! a i dalje smo obje žive! bitno je da ono što ti smeta odmah kažeš,a ne da se skuplja u tebi,jer onda nastane kaos!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 19:31   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Meni je najbolje sama,a ne da me netko gnjavi
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 21:28   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 25
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

Ej ekipo. Evo, ja si polako buksam stan u kojem ću živjeti neko vrijeme solo.Imam curu koja bi rado s menom u stan,ali ja ću malo iskusiti samački život.barem godinu dana.ona ne zamjera na tome.Tolerantna je do jaja
psychonara je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stan, zajednicki, zivot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103