| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; ja sam uselio u svoj stan prije dva mjeseca i zivim s curom ... do tad sam oduvijek zivio sam kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? ja sam uselio u svoj stan prije dva mjeseca i zivim s curom ... do tad sam oduvijek zivio sam kao podstanar naravno... dosla bi cura preko vikenda i prespavala ali svi znamo da to nije zajednicki zivot nama je super udvoje (barem ja tako mislim ) oboje smo opcenito tolerantne osobe pa nam je lakse neke kompromise raditi...a da ima kompromisa i ima ih naravno...to je jedna znacajna stavka zivota u dvojenpr. ona cesce kuha tj. da budem iskren od 100 kuhanja ja napravim 2-5...jebi ga ipak sam musko ali opet ja iznos smece ili cesce usisam i sl. ali TV je potencijalni problem pa ozbiljno razmisljam o kupnji dodatnog TV-a, jednog manjeg...jos uvijek se nekako dogovaramo ali neznam do kad...ako prekinemo nekad, TV bi mogao biti jedan od razloga ![]()
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Ja za vrijeme studija živio u stanu s gazdaricom, toliko je stan bio velik da smo se slučajno sretali u pola godine jednom. Kada bi plaćao članarinu, morao sam ju s mobitela zvati da vidim u kojem je dijelu stana bila. Bila je neka starija žena, ali pokretna dosta, i nikad u istom dijelu stana. Stan je inače bio 400 kvadrata velik ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? svaka čast svima koji mogu živjeti s nekin....ja san pokušala s zaručnikom.bilo je super,bili smo zaljubljeni, prva dva tjedna,nije bilo nikakvih problema,on voli kuhat ali mrzi čistit krumpire ,pa san ja to radila.bia je lip osjećaj brinit se o nekom i osjećat isto to,ali nisan se mogla naviknuti na pomisao da je to to.da će me ta ista osoba za par godina uzimati zdravo za gotovo.nedugo zatim smo prekinili.sad san u novoj vezi,ne pada mi na pamet sljedećih bar 5 godina živit s ikim.sloboda i prostor je nešto savršeno.lipo je imat nekoga za koga bi sve napravia ali ipak na kraju radnog dana,želin doć doma,raspalit mjuzu,uzest pivo naručit pizzu i gledat u nebo.ne triba mi neko tko će se vrtit oko mene.zbog koga ću morat bit nasmijana...možda je u kurcu ali jbg nismo svi za sve..... ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sad nakon godinu dana sam sretna, puna kompromisa, zaljubljena......ne mogu zamisliti da jednu noć prespavam sama....Ne mogu zamisliti da TV gledam sama, da večeram sama.....sve se uspijemo dogovoriti....nema neplaćenih računa.......Sad je to to! ..sve ti super pa mi nije jasno sta ce ti tudja misljenja.. ...trazis savjete za što bolji zivot u dvoje a tebi ka u bajci,ma daj pitanje ti je totalno suvislno ako se nisi dosla hvaliti ovde.. ... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Dragi moj Carllito, ja nisam došla djeliti savjete niti ih tražiti....ova tema služi za razmjenu iskustava SVIM forumašima...Nekima savjet možda i treba, neki samo imaju potrebu komentirati.....Forum inače i služi da raspravljamo, pitamo, odgovaramo.......ja sam u 1. postu iznijela svoje iskustvo. Tebi se moj post ne mora sviđati i ne moraš niti biti u ovoj temi...I nije mi tema suvišna......suvišni su samo glupi komentari poput tvoga.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..draga moja,tvoje pitanje glasi kako se ne poklati u istom stanu? (ti si ga postavila,ne ja)..nakon sto si otvorila post sama si na njega odgovorila da si se kompromisno postavila u zajednickom zivotu i da si zaljubljena full i opisujes situaciju u kojoj ti je zivot ka iz bajke..i na kraju pitas za savjet za bolji zivot u dvoje?.. ...znaci ovako..rekli bi sportsko komentatori da rezimiramo:-sama si postavila pitanje,na njega si sama i odgovorila i na kraju svega toga pitas ljude za savjet!???...oprosti mozda sam slabijeg mozdanog kapaciteta ali nije li pitanje na samom pocetku totalno suvislo..izrazavam samo svoje misljenje!? | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
srećo, jel ti razumiješ što je FORUM?!?!?! ovo već prelazi u offtopic....ako nemaš šta pametno dodati temi......onda odi van iz nje, ok???
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Nikako, moraš se poklat! Kad sa nekim živiš i najmanja ti sitnica smeta!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: stan, zajednicki, zivot |
« Ljetovanje
|
LJUBAV NA POSLU »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

) oboje smo opcenito tolerantne osobe pa nam je lakse neke kompromise raditi...a da ima kompromisa i ima ih naravno...to je jedna znacajna stavka zivota u dvoje

Svi smo mi MASS SARR

...trazis savjete za što bolji zivot u dvoje a tebi ka u bajci,ma daj pitanje ti je totalno suvislno ako se nisi dosla hvaliti ovde..

...sam o sam tia reci da mi je pitanje malo suvislo..samo to,nista vise?