Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; Još nikad nisam bila u toj situaciji ali kako sad stojim sa ovim dečkom jedva čekam!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-07, 22:34   #21 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase
Re: Kako se ne poklati u istom stanu??

Još nikad nisam bila u toj situaciji ali kako sad stojim sa ovim dečkom jedva čekam!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 18:24   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

neznam, nisam ni ja još bio u takvoj situaciji.... mislim da bi definitivno bila potrebna dva kompjutera i možda 2 televizora (kako sam skroman ) a ostalo..živjeli bi na sendwichima jer ni ja ni ona neznamo bas kuhat, ono trenutno radi,ja ne, pa bi i pare vjerojatno bile problem... ali opet lijepo bi bilo svaki dan skupa zaspat, skupa se budit, skupa jest po mogućnosti, i općenito skupa provodit vrijeme...
ali onda, svakoj osobi ponekad treba malo vremena samo za sebe...
čini mi se da to trenutno ne dolazi u obzir, ali jednog dana da... i neznam tko je prije to rekao ali definivno treba bit dobra komunikacija između osoba i puno puno kompromisa treba napravit i potrudit se da to ide nekako, jer mislim da nije baš lako kao što možda izgleda...
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 18:27   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-06
Godina: 18
Poruka: 414
@ vanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku @ vanus

,, pobacati sve u smeče s čim se kolje ,,
Odgovori sa citatom
Star 22-05-07, 09:59   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-07
Godina: 23
Poruka: 17
punkgril se izdvaja iz mase
Cool Re: Kako se ne poklati u istom stanu??

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Nikako, moraš se poklat!
Kad sa nekim živiš i najmanja ti sitnica smeta!
Ja živim s mužem već 5 godina i bilo je gustih trenutaka. Imamo 2 televizora, dva DVD-a, kompjuter i uvijek netko bude nezadovoljan. Najveći je problem što nemamo spremačicu jer ja mrzim čistiti pogotovo prati suđe i to njemu užasno smeta. Ali kad se vratim s posla jednostavano želim mir, a ne da mi netko kvoca kako je neuredno, kako je gladan i bla bla.... Inače on malo radi malo ne i dok je kod kuće ne mrda kurcem jer je on kao MUŠKO pa sve moram ja.
punkgril je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 16:55   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 287
rudinho se izdvaja iz mase

ja zivim s curom isto oko godinu dana, mislim meni super, ali ona pizdi je nisam na pocetku bas spremao, ali sad sam bolji.
Ali malo sam skuzio da se promjenio nas odnos, jel si non stop skupa, prije mi je bilo bolje, onda se fakat zazelis osobe...
rudinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 12:50   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase
jednostavno dozvoliti partneru da diše...

Citat:
Pravi autor: rudinho Pogledaj Poruke
ja zivim s curom isto oko godinu dana, mislim meni super, ali ona pizdi je nisam na pocetku bas spremao, ali sad sam bolji.
Ali malo sam skuzio da se promjenio nas odnos, jel si non stop skupa, prije mi je bilo bolje, onda se fakat zazelis osobe...
o jebate..pa sta ce biti za 5 god??

Zadnji Uredio daidza : 16-07-07 u 13:20.
melani je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:10   #27 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

...izbaciti sve nozeve iz stana...
Odgovori sa citatom
Star 21-08-07, 03:21   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

vjerujem da je najbitnija obostrana tolerancija,kompromis i razumijevanje
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 08:59   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

nemam iskustva s tim na sreću, živim takoreći sam u većoj kući na kat ali prije kad sam živio s još dvoje na tolikom prostoru klali smo se pa pretpostavljam da bi u stanu podivljo sa sjekiricom...
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 12:12   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ako ikako dođe do toga (meni se i ne žuri), poklat će mo se zbog kuhanja: ja neću kuhat, niti pravit kolače, ručkove i tak... Znam u kuhinji speć jaja, hrenovke i napravit dobru kavu! Dalje od toga nemam namjeru znat!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stan, zajednicki, zivot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108