Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; zakaj bi se zbog toga poklali? jest ćete nareske i konzerve....

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-08-07, 12:43   #31 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Kako se ne poklati u istom stanu??

zakaj bi se zbog toga poklali? jest ćete nareske i konzerve.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 13:14   #32 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kaj se mene tiče može, ja se ionak ne tovim puno , a mislim da bi on malo teže na to pristao... a o5, tko je gladan nek' si pravi jest kaj zna
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 14:00   #33 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
boo.. jos uvijek zivim utroje [sa starcima]... ali mene je pak najvise strah da bi se decko i ja klali oko kompa

Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 14:08   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ako ikako dođe do toga (meni se i ne žuri), poklat će mo se zbog kuhanja: ja neću kuhat, niti pravit kolače, ručkove i tak... Znam u kuhinji speć jaja, hrenovke i napravit dobru kavu! Dalje od toga nemam namjeru znat!
Joj, nadam se da ces naletiti na nekog lika koji ce ti reci: "Ja samo znam ga odmah gurnut' nutra bez predigre. Meni dobro, a ti se sama diraj ako hoćeš"

Bokte, koje odraslo razmisljanje imas? Bitni su kompromisi, ako budes se inatila nikad nece biti lijepo u suzivotu ...
Ziher ne zelis ni djecu imat jer smrde kad se ukake i zato jer cijelo vrijeme plaču...

Na kraju se nadam da se samo šališ?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 19:54   #35 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Oggy, dušo, iako to nije tvoja stvar...djecu obožavam i nadam se da ću ih imati barem 4. Imam puno nećaka i sve sam ih preslačila, hranila, donosila bočice... i kaj već teta treba...

Moje razmišljanje o kuhanju je moja stvar; ako si gladan znaš di ti je frižder jer ja nemam namjeru nekome kuhat ručkiće i kolačiće i usto radit puno radno vrijeme! Ako mi bude trebalo, naučit ću... a na kraju nadam se ipak da neću biti toliki baksuz i da si neću moći kupiti hranu; ako pak budem, neću te žicat za kruh, vjeruj mi!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 08:16   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Oggy, dušo, iako to nije tvoja stvar...djecu obožavam i nadam se da ću ih imati barem 4. Imam puno nećaka i sve sam ih preslačila, hranila, donosila bočice... i kaj već teta treba...
Bit cu malko oštar za promjenu.
Svaka cast na voljenju djece. Lijepo od tebe...budes i svojoj djeci govorila gdje im je frizider?
Citat:
Moje razmišljanje o kuhanju je moja stvar; ako si gladan znaš di ti je frižder jer ja nemam namjeru nekome kuhat ručkiće i kolačiće i usto radit puno radno vrijeme! Ako mi bude trebalo, naučit ću... a na kraju nadam se ipak da neću biti toliki baksuz i da si neću moći kupiti hranu; ako pak budem, neću te žicat za kruh, vjeruj mi!
Naravno da je tvoje razmisljanje tvoja stvar. Tu smo da raspravljamo zar ne?

Sto se tiče tog kuhanja oko kojeg toliko zazireš. Ne razumijem zasto? Ti svoje negodovanje oko kuhanja tako nekako napisala kao da je to nešto što bilo koja žena MORA raditi i zbog toga ti to ne zelis jer si ti ipak emancipirana i samosvjesna zena koja ne da da ju neki muzjak tlači. Pa makar i za hranu. U biti danas nije tako koliko sam ja uspio razaznati. Par zajedno kuha, zajedno nabavljaju sastojke, zajedno dogovaraju sta ce odraditi.
Nije više kao prije da ce "glava kuce" doci doma, zasjest za telku dok mala sirota zenica odmah trci u kuhinju. Jako cesto parovi jedni drugima kuhaju medjusobno klope iz razloga da razvesele svoje partnere. Meni osobno nema ponekad veceg gušta kad ja nedeljno napravim neki dobar roštilj svojima (i starcima i maloj)...da li bi ja (zauzimajuci stav kao i ti) trebao to sve odjebati i reci: "Čuj ja u ovoj kući mjenjam fucking zarulje, necu valjda i kuhati?!" Normalno da necu, kao ni što žena ne bi deklarativno trebala odbiti kuhati jer eto muski zna gdje je fizider ili nek ode u restoran si kupit nesto za pojest. Ja jedva cekam da mala i ja počnemo zajedno ziviti kako bi ju mogao iznenaditi nekom finom klopicom kad se ona vrati navecer sa posla.

Bez ljutnje, ali malo primitivan stav po meni koliko god tebi zvucalo da si samosvjesna i emancipirana zena...

ps: ono "dušo" ti nije trebalo baš
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 09:06   #37 (permalink)

Uh, zaista si oštar...
Pa, moja djeca, moja stvar kako ću ih hranit i što ću im govorit gdje da idu jest! Samo znam (vjerujem) da ne će biti gladna!
Nevidim kakve to ima veze sa samosvječću i emancipiranošću što ja nemam potrebe niti želje znati kuhati! Isto tako nevidim važnost toga!
Primitivno? Pa dobro!
Ak je tebi to priritetno da cura zna pa dobro...nekima nije. Moj "jadni" dečko je svjestan te moje mane i baš mu i ne smeta...
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 09:17   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Eto, viš kak se da "raspravljat". Ja rekao svoje, ti rekla svoje.
Ja smatram da si primitivna, ti smatras da sam ja primitivan jer je meni prioritetno da mi cura zna kuhati (makar to nisam nigdje napisao) i to je to....

Uzivaj u svojem stavu kao što ja uzivam u svome
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 09:21   #39 (permalink)

Ako je neželja za kuhinjom primitivna, onda jesam i nesmeta mi!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 09:22   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Ako je neželja za kuhinjom primitivna, onda jesam i nesmeta mi!
Izvrces moje rijeci, ali nek ti bude
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stan, zajednicki, zivot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111