| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; zakaj bi se zbog toga poklali? jest ćete nareske i konzerve.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Kaj se mene tiče može, ja se ionak ne tovim puno , a mislim da bi on malo teže na to pristao... a o5, tko je gladan nek' si pravi jest kaj zna ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
Bokte, koje odraslo razmisljanje imas? Bitni su kompromisi, ako budes se inatila nikad nece biti lijepo u suzivotu ... ![]() Ziher ne zelis ni djecu imat jer smrde kad se ukake i zato jer cijelo vrijeme plaču... Na kraju se nadam da se samo šališ? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Oggy, dušo, iako to nije tvoja stvar...djecu obožavam i nadam se da ću ih imati barem 4. Imam puno nećaka i sve sam ih preslačila, hranila, donosila bočice... i kaj već teta treba... Moje razmišljanje o kuhanju je moja stvar; ako si gladan znaš di ti je frižder jer ja nemam namjeru nekome kuhat ručkiće i kolačiće i usto radit puno radno vrijeme! Ako mi bude trebalo, naučit ću... a na kraju nadam se ipak da neću biti toliki baksuz i da si neću moći kupiti hranu; ako pak budem, neću te žicat za kruh, vjeruj mi! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #36 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
Svaka cast na voljenju djece. Lijepo od tebe...budes i svojoj djeci govorila gdje im je frizider? ![]() Citat:
Sto se tiče tog kuhanja oko kojeg toliko zazireš. Ne razumijem zasto? Ti svoje negodovanje oko kuhanja tako nekako napisala kao da je to nešto što bilo koja žena MORA raditi i zbog toga ti to ne zelis jer si ti ipak emancipirana i samosvjesna zena koja ne da da ju neki muzjak tlači. Pa makar i za hranu. U biti danas nije tako koliko sam ja uspio razaznati. Par zajedno kuha, zajedno nabavljaju sastojke, zajedno dogovaraju sta ce odraditi. Nije više kao prije da ce "glava kuce" doci doma, zasjest za telku dok mala sirota zenica odmah trci u kuhinju. Jako cesto parovi jedni drugima kuhaju medjusobno klope iz razloga da razvesele svoje partnere. Meni osobno nema ponekad veceg gušta kad ja nedeljno napravim neki dobar roštilj svojima (i starcima i maloj)...da li bi ja (zauzimajuci stav kao i ti) trebao to sve odjebati i reci: "Čuj ja u ovoj kući mjenjam fucking zarulje, necu valjda i kuhati?!" Normalno da necu, kao ni što žena ne bi deklarativno trebala odbiti kuhati jer eto muski zna gdje je fizider ili nek ode u restoran si kupit nesto za pojest. Ja jedva cekam da mala i ja počnemo zajedno ziviti kako bi ju mogao iznenaditi nekom finom klopicom kad se ona vrati navecer sa posla. Bez ljutnje, ali malo primitivan stav po meni koliko god tebi zvucalo da si samosvjesna i emancipirana zena... ps: ono "dušo" ti nije trebalo baš ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Uh, zaista si oštar... Pa, moja djeca, moja stvar kako ću ih hranit i što ću im govorit gdje da idu jest! Samo znam (vjerujem) da ne će biti gladna! Nevidim kakve to ima veze sa samosvječću i emancipiranošću što ja nemam potrebe niti želje znati kuhati! Isto tako nevidim važnost toga! Primitivno? Pa dobro! Ak je tebi to priritetno da cura zna pa dobro...nekima nije. Moj "jadni" dečko je svjestan te moje mane i baš mu i ne smeta...
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Eto, viš kak se da "raspravljat". Ja rekao svoje, ti rekla svoje. Ja smatram da si primitivna, ti smatras da sam ja primitivan jer je meni prioritetno da mi cura zna kuhati (makar to nisam nigdje napisao) i to je to.... Uzivaj u svojem stavu kao što ja uzivam u svome ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Ako je neželja za kuhinjom primitivna, onda jesam i nesmeta mi! ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Izvrces moje rijeci, ali nek ti bude ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stan, zajednicki, zivot |
« Pokloni
|
rastava braka???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

, a mislim da bi on malo teže na to pristao... a o5, tko je gladan nek' si pravi jest kaj zna 

[sa starcima]... ali mene je pak najvise strah da bi se decko i ja klali oko kompa

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...