| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; Slažem se potpuno Eva! Muškarcu se ne da dignuti sa sofe ako je slučajno utakmica a meni pregorila ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Slažem se potpuno Eva! Muškarcu se ne da dignuti sa sofe ako je slučajno utakmica a meni pregorila žarulja na katu. Znam, moj tata i moj brat. Samo kao: "Kad završi tekma!" A to kaj ću ja po mraku lunjat, ma tko ti je kriv u sjebano vrijeme je pregorila ![]() Ali ajde dobro. Barem kad mi nekaj rikne na kompu zovem dečka, pa onda to on popravi. Treba mu jedno vrijeme da dođe, kojih tjedan dana, ali bolje ikad nego nikad. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Znam promijeniti gumu na autu, žarulju, namontirati wc dasku, ali ne znam i ne mogu otvoriti jebenu staklenku ajvara! E za to meni treba moj dragi ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Ili tv prodaja, vidio sam nekakvu takvu napravu za staklenke ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Jedina naprava za koju ja znam za staklenke je onaj veliki nož, koji zabijem u poklopac. Onda se otvori. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
... umro sam kad sam ovo pročitao ![]()
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Gledajte, da još znam otvoriti staklenku gdje bi mi bio kraj!!! Bolje da ne znam jel bih onda bila presavršena.....ovako se moram malo praviti nemoćna pred jačim spolom
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Za ubuduće znaš koga treba zvati da ti wc dasku namontira!
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Bas i ja neki dan mjenjao. Jebem ti sunce koji kreten se sjeti staviti obične zeljezne sarafe za dasku?! Tamo imas najvise vlage (i ostalih produkata) što je dusu dalo da ti saraf zahrdja... i daj ga onda odsarafi. A najcesce je zahod tako postavljen da nemres normalno iza doci. Ma popizdio sam.... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: stan, zajednicki, zivot |
« Pokloni
|
rastava braka???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.