Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Bas i ja neki dan mjenjao. Jebem ti sunce koji kreten se sjeti staviti obične zeljezne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 18:31   #61 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Kako se ne poklati u istom stanu??

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Bas i ja neki dan mjenjao. Jebem ti sunce koji kreten se sjeti staviti obične zeljezne sarafe za dasku?! Tamo imas najvise vlage (i ostalih produkata) što je dusu dalo da ti saraf zahrdja... i daj ga onda odsarafi.
...Muke po nama, a Nefertiti to rješava ko iz...šale (ziher ste mislili da ću reć ono na p ). Dobrovoljno se javljam za otvaranje ajvara, senfa, kiselih krasavaca i inih produkata u staklenkama i konzervama. Sve u zamjenu za mijenjanje daske na kenjari psmtr..

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A najcesce je zahod tako postavljen da nemres normalno iza doci. Ma popizdio sam....
Daa, mamicu li im.. Zveknuo sam dvaput glavom u zid dok sam to napravio. Totalna pizdarija od procedure. Ali sve se to isplatilo nakon prvog iskipavanja zagađenog tereta ...

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 19:42   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-07-07
Godina: 21
Poruka: 66
lioness se izdvaja iz mase

(shelby-eleanor) boo.. jos uvijek zivim utroje [sa starcima]... ali mene je pak najvise strah da bi se decko i ja klali oko kompa

mi smo to riješili-svatko ima svoj!!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 15:55   #63 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Dejan Sativa

Datum registracije: 10-09-07
Godina: 29
Poruka: 8
Dejan Sativa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Dejan Sativa Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Dejan Sativa

svaka cast ljudi, predobro opisano, ali ako se nemozete dogovoriti s osobom s kojom zivite, koju volite i do koje vam je stalo oko najjednostavnijih stvari u vezi ili braku kao sto su jelo, spremanje itd., uglavnom zajednicke obaveze onda je nazalost samo pitanje vremena kad ce grunut i svaki na svoju stranu, fajrunt
Dejan Sativa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-07, 22:10   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Evo ovako!

Vatra
Privatni pakao

I znam da nakon svega
Imam samo tebe
Zavjese od dima
I tepih od prašine
Ne zatvaram vodu
Potopit' ću stan
Kad otvoriš vatru
Kad započneš rat

Između 4 zida snimamo horor
Kad život postane pakao

Znaš da nakon svega
Imaš samo mene
Isključujem telefon
Samo kad te varam
Dajem ti razlog
Da započneš fight
Umjesto pomirdbenog sexa
Da razbiješ stan

Kad život postane pakao

Jer život u dvoje postaje pakao
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 17:55   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 2
VELKIMIS se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku VELKIMIS

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Znam promijeniti gumu na autu, žarulju, namontirati wc dasku, ali ne znam i ne mogu otvoriti jebenu staklenku ajvara!
E za to meni treba moj dragi

Ni moja drage nemoze otvoriti staklenku pa je da meni! Nekad ide nekad ne,a kad neide onda staklenka najezi jeza u komadima!!!

Sila puta pajser jednako provala!
VELKIMIS je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 19:08   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

sad kad čitam ovo sve....bogme meni i mom dragom i nije baš bilo tako ljiepo u početku....mi smo se klali svaki dan i to dobrih par mjeseci dok se nismo navikli i mogu reći da mi je to bilo najgore razdoblje naše veze...kod nas je bila opet drukčija situacija..ja i on smo po cijele dane bili skupa pa je možda i to bio razlog čestim svađama...stvarno bilo gadno...ali kad smo se navikli na život jedno sa drugim sve 5 (onda se i vjenčali-haha)
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 19:42   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 80
petarcobra se izdvaja iz mase

Dečki evo vidite što ste napravili-Naučili cure da se služe kompom i sad ste gladni,pa im pokazali linkove kojekakvih foruma pa tu dobe još podršku svojih istomišljenica-a mi papci sve to u dobroj namjeri pokazali nerazmišljajući da bi cure mogle postati neumjerene i da bi mogle zapostaviti osnovnu funkciju -kuhanje
petarcobra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 18:22   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 75
Medeny se izdvaja iz mase
e ovako. živjela sam sama u stanu nešto više od godinu dana sa svojim životinjskim carstvom (da ne nabrajam koje sve već ljubimce imam)
al prije jedno pola godine dečko se preselio kod mene i super nam je
tak se ok slažemo, mada, nekad se i svađamo ko svi, ne? al, uvjek sam ja jača moram priznati podijelili smo uloge, ono, tko baca smeće, tko mjenja vodu ribicama, tko šeta 2 psa, a ko tri, ko čisti oko hrčka...tko KUVA(kaj mislite, tko kuva???), i tak da ne nabrajam više. nemojte misliti da smo ko u vojsci, radimo mi neke stvari i zajedno...

i da, samo da pomenem - nema te staklenke koju ne mogu otvoriti!!!

Zadnji Uredio daidza : 27-10-07 u 20:35.
Medeny je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 18:59   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 65
trekcro se izdvaja iz mase

Sve je star tolerancije !
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 15:20   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 75
Medeny se izdvaja iz mase
skoro sam proćitala negdje da je sprovedeno iztraživanje i da parovi koji prije braka žive zajedno imaju veće šanse za razvod
al se ja srećom ne namjeravam udavati (bar ne u skorije vrjeme )

e, kaj se tiče kuhanja... ak mi se ne kuha, nema te sile koja če me natjerat da nekaj skuham
a kad mi se baš da kuhati(rijetki trenuci priznajem) e onda je to ko za proslavu
jedino kaj kuham svaki dan je čaj , a ostalo? ak hoću (inače samo stavim u mikrovalnu kaj hoču(obično lazanje mmmnjammm)i puff! )
eto, i ja napisah nekaj o kuhanju...

Zadnji Uredio Nefertiti : 12-11-07 u 14:27.
Medeny je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stan, zajednicki, zivot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114