| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Bas i ja neki dan mjenjao. Jebem ti sunce koji kreten se sjeti staviti obične zeljezne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | ||
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
![]() ...Muke po nama, a Nefertiti to rješava ko iz...šale (ziher ste mislili da ću reć ono na p ). Dobrovoljno se javljam za otvaranje ajvara, senfa, kiselih krasavaca i inih produkata u staklenkama i konzervama. Sve u zamjenu za mijenjanje daske na kenjari psmtr..Citat:
... | ||
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 21
Poruka: 66
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? (shelby-eleanor) boo.. jos uvijek zivim utroje [sa starcima]... ali mene je pak najvise strah da bi se decko i ja klali oko kompa mi smo to riješili-svatko ima svoj!!
__________________ Grupa kost i koža pjevaju-gdje je naše meso |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? svaka cast ljudi, predobro opisano, ali ako se nemozete dogovoriti s osobom s kojom zivite, koju volite i do koje vam je stalo oko najjednostavnijih stvari u vezi ili braku kao sto su jelo, spremanje itd., uglavnom zajednicke obaveze onda je nazalost samo pitanje vremena kad ce grunut i svaki na svoju stranu, fajrunt |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Evo ovako! Vatra Privatni pakao I znam da nakon svega Imam samo tebe Zavjese od dima I tepih od prašine Ne zatvaram vodu Potopit' ću stan Kad otvoriš vatru Kad započneš rat Između 4 zida snimamo horor Kad život postane pakao Između 4 zida snimamo horor Znaš da nakon svega Imaš samo mene Isključujem telefon Samo kad te varam Dajem ti razlog Da započneš fight Umjesto pomirdbenog sexa Da razbiješ stan Između 4 zida snimamo horor Kad život postane pakao Između 4 zida snimamo horor Između 4 zida snimamo horor Jer život u dvoje postaje pakao Između 4 zida snimamo horor
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Starter | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Citat:
Ni moja drage nemoze otvoriti staklenku pa je da meni! Nekad ide nekad ne,a kad neide onda staklenka najezi jeza u komadima!!! Sila puta pajser jednako provala! ![]()
__________________ _________________________________ ------Blago onom ko poludi mlad------- -----bar mu zivot u veselju prode------ | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? sad kad čitam ovo sve....bogme meni i mom dragom i nije baš bilo tako ljiepo u početku....mi smo se klali svaki dan i to dobrih par mjeseci dok se nismo navikli i mogu reći da mi je to bilo najgore razdoblje naše veze...kod nas je bila opet drukčija situacija..ja i on smo po cijele dane bili skupa pa je možda i to bio razlog čestim svađama...stvarno bilo gadno...ali kad smo se navikli na život jedno sa drugim sve 5 (onda se i vjenčali-haha) |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 80
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Dečki evo vidite što ste napravili-Naučili cure da se služe kompom i sad ste gladni,pa im pokazali linkove kojekakvih foruma pa tu dobe još podršku svojih istomišljenica-a mi papci sve to u dobroj namjeri pokazali nerazmišljajući da bi cure mogle postati neumjerene i da bi mogle zapostaviti osnovnu funkciju -kuhanje |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | e ovako. živjela sam sama u stanu nešto više od godinu dana sa svojim životinjskim carstvom (da ne nabrajam koje sve već ljubimce imam) ![]() al prije jedno pola godine dečko se preselio kod mene i super nam je ![]() tak se ok slažemo, mada, nekad se i svađamo ko svi, ne? al, uvjek sam ja jača moram priznati ![]() ![]() podijelili smo uloge, ono, tko baca smeće, tko mjenja vodu ribicama, tko šeta 2 psa, a ko tri, ko čisti oko hrčka...tko KUVA(kaj mislite, tko kuva???), i tak da ne nabrajam više. nemojte misliti da smo ko u vojsci, radimo mi neke stvari i zajedno... ![]() i da, samo da pomenem - nema te staklenke koju ne mogu otvoriti!!! ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking Zadnji Uredio daidza : 27-10-07 u 20:35. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 75
![]() | skoro sam proćitala negdje da je sprovedeno iztraživanje i da parovi koji prije braka žive zajedno imaju veće šanse za razvod al se ja srećom ne namjeravam udavati (bar ne u skorije vrjeme ) ![]() e, kaj se tiče kuhanja... ak mi se ne kuha, nema te sile koja če me natjerat da nekaj skuham ![]() a kad mi se baš da kuhati(rijetki trenuci priznajem) e onda je to ko za proslavu ![]() jedino kaj kuham svaki dan je čaj , a ostalo? ak hoću (inače samo stavim u mikrovalnu kaj hoču(obično lazanje mmmnjammm)i puff! )eto, i ja napisah nekaj o kuhanju...
__________________ When god made boys, she was only joking Zadnji Uredio Nefertiti : 12-11-07 u 14:27. |
| | |
![]() |
| Tagovi: stan, zajednicki, zivot |
« Ljetovanje
|
LJUBAV NA POSLU »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!