| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako se ne poklati u istom stanu?? u Društvo forumu; joj na pocetku je bilo mi zanimljivo vec skoro 4 god zivimo skupaa... sada mi dosadiloo vecc... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Misliš, kako ostati cool kad mu po 9999999999 put kažeš da ti zaista smetaju prljave čarape razbacane po podu? ![]() Pa , nekako se navikneš. Ja uvijek razmišljam da vjerojatno i ja njemu ponekad idem na živce sa nekim svojim navikama, pa mi to daje strpljenja i razumjevanja za neke njegove , |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? kad sam bila mala, stalno mi je išlo na živce kako mama i dalje voli tatu, iako on stalno ostavlja 'čiste' čarape nasred sobe, iako stalnodolazi kući sa pitanjem 'šta ima da se jede', iako je sve njegova roba po kući, niš ne radi, samo gleda tv (tekme po cjeli dan), iako ufff... e, pa, sad znam! sad znam kako je to! i ja i dalje kuvam, spremam, i...i.... i volim ga! volim kada ostavi čarape nasred sobe, jer to je on. volim kad leži i niš ne radi, baš mi je sladak tako. čini mi se, da toga svega nema, ne znam kaj bih. uostalom, niko nije savršen, ne? pa dobro, sad , nije da niš ne radi, ali... ma znate vi to a najviše od svega volim kada mi je uveče hladno, a on me zagrli, iako je i on leden ko stjena(više nego ja ) tada mi se čini da nema nikoga na ovome svjetu koga volim više. ah, ta ljubav...
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Vidim da pišu svi s malo iskustva u zajedničkom životu pa mi mojih 20 g.suživota daje neki legitimitet da napišem nekoliko antipropagandnih savjeta Ne nasjedajte stereotipu sretnog braka koji veli: provodite što više vremena zajedno,radite sve kućanske poslove skupa,puno razgovarajte,postanite intimni i najbolji prijatelji.....to se pretvori u smrtnu dosadujer počnete ići na živce jedno drugom,znate kako diše i što misli i tu više nema izazova,romantike,nepoznatog,neosvojivog-osnovno je da se ne pretvorite u jednojajčane blizance,da zadržite svoju individualnost,da nikad ne prestanete raditi na sebi u smislu nadogradnje svoje ličnosti-hobiji,seminari,jezici,drugi fax... novi ljudi oko vas i novi izazovi daju vam drukčiju aureolu .Za povjeravanje služe prijateljice jer svi intimni razgovori postaju vaše slabosti u trenucima kad se ne volite baš previše-postaju oružje neprijatelja.Dajte jedno drugom što više prostora ...........ej,ej ovo se pretvara u kolumnu žužijelinek. ak mislite da vam treba još mojih lamentacija just ask ![]()
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-07 Godina: 26
Poruka: 1
![]() | Re: Kako se ne poklati u istom stanu?? Ja i dečko živimo skupa više od pola godine. Tolerantni smo jedno prema drugome i teče nam med i mlijeko. Mi nemamo spremačicu, ali oboje zato čistimo jer smo oboje picajzle. Oboje radimo i ja sam prije 3 mjeseca diplomirala, tako da se sve može kad se hoće. On je bio više nego tolerantan dok sam ja danima učila, radila na poslu..pa kad dođem doma odem na trening da se malo ispušem. On je narvano to shvačao jer je i sam završio faks, pa mi je kuhao, pospremao! Za uzvrat je dobio školovanu ženu:-) Zabavio se o drugim stvarima, rezerviranjem restorana za svadbu, poslom... Treba samo gledati na njega, kao što bi ti željela da on gleda na tebe....i bit će sve kako treba. Zadnji Uredio mkrist25 : 18-02-08 u 14:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: stan, zajednicki, zivot |
« Pokloni
|
rastava braka???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

a najviše od svega volim kada mi je uveče hladno, a on me zagrli, iako je i on leden ko stjena(više nego ja
) tada mi se čini da nema nikoga na ovome svjetu koga volim više. ah, ta ljubav...
Ne nasjedajte stereotipu sretnog braka koji veli: provodite što više vremena zajedno,radite sve kućanske poslove skupa,puno razgovarajte,postanite intimni i najbolji prijatelji.....to se pretvori u smrtnu dosadu