Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 126
Like Tree10Likes

Kako utječe Facebook na vašu vezu?

Raspravljate o temi Kako utječe Facebook na vašu vezu? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Evo ovako. Zanima me da li vam je facebook ugrozio vezu, i ako je, kako? Naime, moj dragi je poprilično ...

Starter Avatar od korisnika popišanka
    Datum registracije
    04-04-09
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Kako utječe Facebook na vašu vezu?

Evo ovako. Zanima me da li vam je facebook ugrozio vezu, i ako je, kako?
    Naime, moj dragi je poprilično poludio na mene zbog toga što sam mu prešutjela da sam prihvatila jednog frenda s posla kao frenda na fejsu.
    Zapravo mi je bilo glupo govoriti mu da me je ovaj našao na fejsu i zatražio prijateljstvo, a ja sam pristala jer nisam znala što bih mu rekla za odbijanac.
    E sad, on je posumnjao na mene da nešto mutim s tim tipom, jer sam to prešutjela, a ja nisam mislila da će to imati takav utjecaj na našu vezu.
    I sada traje to razdoblje hladnih odnosa, jer on tvrdi da je izgubio povjerenje u mene.
    I neka sada netko kaže da fejs nije teška pizdarija.
    ja sam pravi mali

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Re: Kako utječe Facebook na vašu vezu?

fućkaš vezu koju facebook može ugroziti.
    dragi ti je na prvi pogled ljubomoran, bez razloga.
    ja bi se malo zapitala zašto sam u vezi sa pretjerano ljubomornom osobom koja nema povjerenja u mene.
    naravno ovdje postoji samo tvoja strana priče.
    čini mi se da ovo nije potpuna verzija...
    pitanje je zbog čega si prešutjela dečku nešto takvo ako je stvar zaista tako bezazlena kako ovdje pišeš, i na koju foru je on ovo saznao - kopajući ti po profilu možda?
    p.s.za mene je facebook čista glupost, ne vidim svrhu toga, nemam ga niti ja niti moj dragi.
    ako su stvari između dvoje ljudi čiste,i iako imaju povjerenja jedno u drugo nikakv facebook ili bilo što drugo neće ugroziti vezu.

Datum registracije
    04-04-09
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    fućkaš vezu koju facebook može ugroziti.
    dragi ti je na prvi pogled ljubomoran, bez razloga.
    ja bi se malo zapitala zašto sam u vezi sa pretjerano ljubomornom osobom koja nema povjerenja u mene.
    naravno ovdje postoji samo tvoja strana priče.
    čini mi se da ovo nije potpuna verzija...
    pitanje je zbog čega si prešutjela dečku nešto takvo ako je stvar zaista tako bezazlena kako ovdje pišeš, i na koju foru je on ovo saznao - kopajući ti po profilu možda?
    p.s.za mene je facebook čista glupost, ne vidim svrhu toga, nemam ga niti ja niti moj dragi.
    ako su stvari između dvoje ljudi čiste,i iako imaju povjerenja jedno u drugo nikakv facebook ili bilo što drugo neće ugroziti vezu.

ma vraga je ljubomoran inače...čak bih i voljela da je ponekad...
    ja i dragi smo frendovi na fejsu, samo što on jako rijetko ide tamo...
    kada sam prihvatila tog dečka s posla, bilo mi je nekako glupo reći dragom: "čuj, prihvatila sam jednog tipa s posla, ne znam otkud mu uopće ideja da me tamo traži, no, hajde, skupa radimo, pa truć trać...."....to sam trebala učiniti, ali glupa kokoš, nisam....zašto, a valjda sam mislila da će početi s pitanjima tko, kako, zašto itd...mislila sam možda neće ni primjetiti kao što rijetko ide, a i nije ljubomoran inače, i ne pita previše, pa ga to neće ni dirati....ma nemam pojma kaj sam mislila...ubij me sada....
    a možda sam i podsvjesno htjela da bude ljubomoran, jer mene živcira to što on nikada nije promijenio status "slobodan" u "u vezi"....to mi se činilo kao neka vrsta prešućivanja i tajenja naše veze....
    ja sam pravi mali

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Mislim da Net loše utječe na tvoju vezu jer je on opcija koju si odabrala da na njega potrošiš vrijeme umjesto da ga si ga utrošila na razgovor i riješavanje razmirica.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ne utječe mi jer nemam facebook, tj. imam, ali ga ne koristim.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Također kao i kod mene. Imao sam ga i vrlo brzo uništio. Ne volim ga i na živce mi ide ta facebook histerija.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Cekaj, njemu smeta sto si ti precutala da si kolegu s posla prihvatila za prijatelja?! Pa sta bi svi trebalo da radimo, da obavestavamo svoje partnere ako sa nekim chatujemo ili se na taj nacin 'sprijateljimo'? Sorry, ali meni je to malo nebulozno!

Inace mi je bzvz pricati sa nekim o svemu sta 'radim' na internetu, jednostavno ima i drugih stvari iz RL koje cemo deliti... OK je reci: "Ej, super, pronasla sam starog prijatelja ili prijateljicu s kojom/im se odavno nisam videla/cula....itd.", ali nekom prepricavati sta ja 'lupetam' ovde ili tamo, ne pada mi na pamet, niti mi je to interesantno za neku pricu... To mi izgleda kao 'polaganje racuna', a ako to moram raditi za svaku sitnicu, jbm ti ja tu vezu...

Jeste da fb moze pokvariti vezu, ali pod uslovom da posle nekog dopisivanja dodje do susreta i cega sve vec; ali ispitivanja tipa - ko ti je ovaj, ko ti je onaj... ne mogu organski, niti bih ja svog ispitivala o tome...

Da sam u toj tvojoj situaciji i da mi zbog TOGA pravi problrm, bolje da ti ne kazem sta bih uradila!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

popišanko nemoj se ljutiti,ali čitajući tvoje postove, i teme koje otvaraš čini mi se da ti veza ima jako puno rupa.
    vjerojatno si htjela na ovaj način privući pažnju svog dečka,samo bi bilo bolje da razgovaraš sa njim o tome što te muči,a ne ovako.
    ovo sa njegovim statusom ne želim komentirati.
    ako ti je ovaj dečko sa posla samo frend ne kužim u čemu je problem,i ne kužim ljubomoru tvog dečka?
    p.s. nemoj za sebe govoriti da si glupa kokoš,OK?
    Zadnji Uredio Shan Sa : 13-04-09 u 22:19

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Fallen Soul
    Datum registracije
    17-08-08
    Poruka
    519
    Liked
    1 times

napravio,imo ga 5 dana i ugasio ga
    draze mi je otic na kavicu sa frendovima
    ×little girl× likes this.
    To change myself, I'd rather die
    Though they will not understand

Datum registracije
    04-04-09
    Poruka
    35
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Cekaj, njemu smeta sto si ti precutala da si kolegu s posla prihvatila za prijatelja?! Pa sta bi svi trebalo da radimo, da obavestavamo svoje partnere ako sa nekim chatujemo ili se na taj nacin 'sprijateljimo'? Sorry, ali meni je to malo nebulozno!

Inace mi je bzvz pricati sa nekim o svemu sta 'radim' na internetu, jednostavno ima i drugih stvari iz RL koje cemo deliti... OK je reci: "Ej, super, pronasla sam starog prijatelja ili prijateljicu s kojom/im se odavno nisam videla/cula....itd.", ali nekom prepricavati sta ja 'lupetam' ovde ili tamo, ne pada mi na pamet, niti mi je to interesantno za neku pricu... To mi izgleda kao 'polaganje racuna', a ako to moram raditi za svaku sitnicu, jbm ti ja tu vezu...

Jeste da fb moze pokvariti vezu, ali pod uslovom da posle nekog dopisivanja dodje do susreta i cega sve vec; ali ispitivanja tipa - ko ti je ovaj, ko ti je onaj... ne mogu organski, niti bih ja svog ispitivala o tome...

Da sam u toj tvojoj situaciji i da mi zbog TOGA pravi problrm, bolje da ti ne kazem sta bih uradila!
    ma nije neki bog zna kakav problem...malo zahladnjeli odnosi...i naravno da ja isto njemu ne pričam što radim na internetu...zato i jesam ovdje, čudno zvuči, ali ovdje se osjećam slobodno, ako kužiš što želim reći....tu mogu razglabati o stvarima koje ne želim prepričavati svojim frendovima i čuti objektivna mišljenja sa strane, i od strane neutralnih promatrača...
    ja sam pravi mali

Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku