| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Kako znati??? u Društvo forumu; Evo moje je pitanje:Kako znati da ste doslovno dosadili osobi s kojom ste u vezi??vaša iskustva ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 219
![]() | Kako znati??? Evo moje je pitanje:Kako znati da ste doslovno dosadili osobi s kojom ste u vezi??vaša iskustva ili razmišljanja nemojte molim vas gluposti pisat
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako znati??? a zast mislis da si joj dosadio.... mozda da to probate razgovorom rjesiti, to je ipak najvaznija stvar u vezi... a ne da razgovarate o vezi sa svima drugima samo ne zajedno.... recimo to mene zivcira kod dosta cura, radije ce o vezi razgovarati sa svojom frendicom nego samnom... i od kuda ti ideja da ce netko ovdje pisati gluposti ![]() ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati??? To primjetiš po njenom ponašanju. Razgovaraj s njom i reci joj da imaš osjećaš da si joj dosadio. Ako te brine dal si joj dosadio, malo razmisli kakva vam je veza, što radite kad ste zajedno. Ako dugo nise radili nešto što oboje volite, napravite to. Izvedi je van (na večeru, kino, kazalište, koncert...), odite na vikend negdje. Malo upotrijebi maštu. Žene vole da im stalno pokazuješ ljubav i pažnju, ne trebaš stalno nešto kupovat, dovoljno je da joj na bilo koji način pokažeš da je voliš. Napravi nešto za nju ili umjesto nje i tako. Ima puno toga što možeš napraviti da bi probudio vezu.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati??? Slazem se sa LPK, i dodajem da je meni kad volim nekog zanimljivo i kad samo cutimo, vazno mi je samo da je tu i ja sam happy!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati??? Citat:
nadam se da sam koliko-toliko pomoga | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako znati??? Dosada i monotonija se jednostavno vidi.I oseti.Ali da bi rekao da ti je takva veza mislim da treba proci odredjen period da bi to bila stvarno dosada.Jer često se dešava da oba partnera udju u neki period zatišja i to prodje brzo...rad na vezi i to je to.Mada kod nekih se to odugovlači po par meseci i više i onda jednostavno shvatiš da je monotonija ušla u vezu.Ako je devojka ili dečko odjednom počeo da se ponaša čudno,nezainteresovano onda možda postoji neki problem koji druga strana ne zna.Pa to može delovati kao da se ta osoba dosadjuje....
__________________ ♥ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 219
![]() | Re: Kako znati??? neznam kako razbit dosadu pošto je cura udaljena od mene 30km pa je viđam preko tjedna par dana....ima li tko slična iskustva?...ona kaže da osjeća prijateljstvo a ne ljubav prema meni tu je problem
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako znati??? pa ako tako kaze onda ocito vise niste u vezi, ali moj ti je savjet da najbolje vas dvoje razgovarate o tome, jer vi znate u kakvoj ste situaciji, mi ti tu nemozemo bas puno pomoci....
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati??? Citat:
ako je tako, garantiram ti da sljedi ili prevara s njene strane ili prekid... Žao mi je, ali imam dovoljno iskustva da ti mogu reći da je to u 90% slučajeva sigurno tako.... Svakako otovreno porazgovarajte....pitaj ju direktno, ali ju nemoj napadati...
__________________ To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.