Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 65

Kako znati???

Raspravljate o temi Kako znati??? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Evo moje je pitanje:Kako znati da ste doslovno dosadili osobi s kojom ste u vezi??vaša iskustva ili razmišljanja nemojte molim ...

Banned
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    263
    Liked
    0 times

Kako znati???

Evo moje je pitanje:Kako znati da ste doslovno dosadili osobi s kojom ste u vezi??vaša iskustva ili razmišljanja nemojte molim vas gluposti pisat

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

Re: Kako znati???

a zast mislis da si joj dosadio.... mozda da to probate razgovorom rjesiti, to je ipak najvaznija stvar u vezi... a ne da razgovarate o vezi sa svima drugima samo ne zajedno.... recimo to mene zivcira kod dosta cura, radije ce o vezi razgovarati sa svojom frendicom nego samnom...

i od kuda ti ideja da ce netko ovdje pisati gluposti
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Regularni forumas Avatar od korisnika Mistyc
    Datum registracije
    07-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    164
    Liked
    0 times

pitaš ju "draga - jel tebi dosadno samnom"

LPK
    LPK je offline
    prof. Foruma Avatar od korisnika LPK
    Datum registracije
    23-08-07
    Poruka
    1,217
    Liked
    1 times

To primjetiš po njenom ponašanju.
    Razgovaraj s njom i reci joj da imaš osjećaš da si joj dosadio.
    Ako te brine dal si joj dosadio, malo razmisli kakva vam je veza, što radite kad ste zajedno.
    Ako dugo nise radili nešto što oboje volite, napravite to.
    Izvedi je van (na večeru, kino, kazalište, koncert...), odite na vikend negdje.
    Malo upotrijebi maštu.
    Žene vole da im stalno pokazuješ ljubav i pažnju, ne trebaš stalno nešto kupovat, dovoljno je da joj na bilo koji način pokažeš da je voliš. Napravi nešto za nju ili umjesto nje i tako.
    Ima puno toga što možeš napraviti da bi probudio vezu.
    Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu;
    a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Slazem se sa LPK, i dodajem da je meni kad volim nekog zanimljivo i kad samo cutimo, vazno mi je samo da je tu i ja sam happy!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
    Evo moje je pitanje:Kako znati da ste doslovno dosadili osobi s kojom ste u vezi??vaša iskustva ili razmišljanja nemojte molim vas gluposti pisat
    kako znati,simptomi su: izbjegava te,izbjegava tvoje pozive,izbjegava vaš razgovore,izbjegava te na ulici,izbjegava te kad ste vanka,izbjegava tvoje pozive na kavu,izbjegava čak i tvoj prijatelje,izbjegava s tobom se naći..itd..

nadam se da sam koliko-toliko pomoga

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Dosada i monotonija se jednostavno vidi.I oseti.Ali da bi rekao da ti je takva veza mislim da treba proci odredjen period da bi to bila stvarno dosada.Jer često se dešava da oba partnera udju u neki period zatišja i to prodje brzo...rad na vezi i to je to.Mada kod nekih se to odugovlači po par meseci i više i onda jednostavno shvatiš da je monotonija ušla u vezu.Ako je devojka ili dečko odjednom počeo da se ponaša čudno,nezainteresovano onda možda postoji neki problem koji druga strana ne zna.Pa to može delovati kao da se ta osoba dosadjuje....
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Banned
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    263
    Liked
    0 times

neznam kako razbit dosadu pošto je cura udaljena od mene 30km pa je viđam preko tjedna par dana....ima li tko slična iskustva?...ona kaže da osjeća prijateljstvo a ne ljubav prema meni tu je problem

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

pa ako tako kaze onda ocito vise niste u vezi, ali moj ti je savjet da najbolje vas dvoje razgovarate o tome, jer vi znate u kakvoj ste situaciji, mi ti tu nemozemo bas puno pomoci....
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

prof. Foruma Avatar od korisnika little_devil
    Datum registracije
    21-02-07
    Poruka
    1,263
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
    neznam kako razbit dosadu pošto je cura udaljena od mene 30km pa je viđam preko tjedna par dana....ima li tko slična iskustva?...ona kaže da osjeća prijateljstvo a ne ljubav prema meni tu je problem
    ako ti je ovo rekla onda znači da si joj jako drag, da te cijeni ko osobu, ali da nema one "vatre"...

ako je tako, garantiram ti da sljedi ili prevara s njene strane ili prekid...

Žao mi je, ali imam dovoljno iskustva da ti mogu reći da je to u 90% slučajeva sigurno tako....

Svakako otovreno porazgovarajte....pitaj ju direktno, ali ju nemoj napadati...
    Kdo z diamanti strast kupuje?
    Komu ljubezen ne diši?
    Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
    Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku