| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi KASNI MI... u Društvo forumu; Trebala sam dobiti 3. a sad je vec 6. A ne bi bila toliko zabrinuta da ne dobijam svaki mesec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
![]() | Trebala sam dobiti 3. a sad je vec 6. A ne bi bila toliko zabrinuta da ne dobijam svaki mesec po najmanje nedelju dana ranije. Tako da... ![]() Ne znam sta da radim, sva sam zbunjena, taman sam se zaposlila na super radnom mestu i ne bi to menjala, al stvarno me fata frka zbog ovoga.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KASNI MI... Kod ginekologa idi. Niko ti ovde neće dati adekvatan savet šta da radiš....
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: KASNI MI... Uletilo a ![]() A dobro šta sad...događa se ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: KASNI MI... ak kasni dulje od 7 dana onda si tek cupaj kosu.. ovo nije nista zabrinjavajuce osim ak sumnjas da si trudna.. u tom slucaju trci po test ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 21
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() | Re: KASNI MI... Pricekaj jos koji dan pa pocni panicariti ![]() Sada za sada se ne trebas brinut...Kad prodje sedmi dan je s****
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #10 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KASNI MI... Paničari ako kasni 2 tj. Do tada nemoj paničariti. Kaj više paničariš više je odgađaš... Valjda znaš i sama ako trebaš brinuti ili ne, a u svakom slučaju odi ginekologu ili kupi test.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.

osim ak sumnjas da si trudna.. u tom slucaju trci po test