Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi kolika je ljubomora dovoljna u Društvo forumu; Pa waljda je normalno kad nekog wolis da postoji i odrdjena doza ljubomore, ali kolika kolicina je normalna? Smatrate li ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-08, 13:01   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
PoisonEve se izdvaja iz mase
kolika je ljubomora dovoljna

Pa waljda je normalno kad nekog wolis da postoji i odrdjena doza ljubomore, ali kolika kolicina je normalna?
Smatrate li sebe ljubomornom osobom?
Da li ste imali iskustwa sa nekim ko je prewise ljubomoran i kako ste se nosili sa tom situacijom?
PoisonEve je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 13:09   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: KOLIKA LJUBOMORA JE DOWOLJNA?

sve ovisi kako ta ljubomorna osoba pokazuje tu ljubomoru.
ako ju pokazuje na nenormalan i posesivan način onda je to grozno a ako ju pokazuje na sladak i lijep način onda je to fora....
svako je imao iskustva s ljubomornom osobom,a kak sam se nosila?-kako kad...ovisi o kakvoj je vrsti ljubomore bilo riječ..ne volim posesivnu i napadnu vrstu ,ali volim slatku ljubomoru

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 24-09-08 u 13:12.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 13:17   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,268
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Prihvaćam samo ljubomoru koji si sama "iz želje da se mućim" smjestim u glavu, ali ne i onu za koju dobijem razlog - s ovom svojom već sama izađem na kraj... nema je puno, a pokazujem je još manje.
Ne bi mogla biti sa preljubomornom osobom, takva bi me osoba ugušila. Volim da mi partner pokazuje onu malu dozu ljubomore, tek toliko da se vidi da mu nije ravno... a i ta mala ljubomora mi je nekad tako slatka
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 13:19   #4 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: PoisonEve Pogledaj Poruke
ali kolika kolicina je normalna?
Mala. Tek toliko da ti nije svejedno.
Citat:
Da. Ali se ne zamaram time previše (di si, kaj si, s kim si...ako će me prevariti napravit će to ma kako se ja postavila).
Citat:
Da li ste imali iskustwa sa nekim ko je prewise ljubomoran i kako ste se nosili sa tom situacijom?
Da. Prekinula. I nakon nekog vremena promjenila br.

shvatila da se ne isplati živcirati...

@slatka ljubomora - kaj pitanja upakiraju sa kockom šećera

Zadnji Uredio dorina : 24-09-08 u 13:22.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 13:29   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Hm...nisam nikada bila u prilici da osetim posesivnu ljubomoru , scene negde na ulici ili u društvu...Normalno je biti ljubomoran , ali naravno to nikako nije dokaz ljubavi. Ako osetim neku ljubomoru onda sednem i kažem dečku šta me muči i on je tu da reši moju dilemu, tako isto i on uradi sa mnom ....I hvala Bogu da je tako , jer znam milion primera što od drugarica što od drugara njihova posesivna ponašanja u javnosti i tuča ma razne gluposti se znaju desiti ako dvoje ne znaju da kontrolišu ljubomoru.

Mada ljubomora je ustvari strah da ne izgubiš voljenu osobu pa još kad je neko patološki ljubomoran zna biti problem i to veliki , u vezi.
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 14:46   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 373
Reaper se izdvaja iz maseReaper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

kako nervira kada neko umjesto V stavlja W
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 18:42   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: kolika je ljubomora dovoljna

Citat:
Pa waljda je normalno kad nekog wolis da postoji i odrdjena doza ljubomore, ali kolika kolicina je normalna?
ona koja te ne gusi

Citat:
da al se kontroliram

Citat:
nisam, al imam 2 frendice ciji su decki posesivni pa sa sigurnoscu mogu reci da bi ih odyebala bez imalo razmisljanja.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 18:49   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,785
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Dovoljna je ona koja začini vezu i učini je boljom. Svaka doza ljubomore koja se ne može riješiti normalnim razgovorom i objašnjenjem je prevelika.
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 19:24   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja zbilja ne znam kako ljubomora moze zaciniti vezu

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-08, 20:55   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pa waljda je normalno kad nekog wolis da postoji i odrdjena doza ljubomore
možda doza od miligram mjesečno ili manje. Što manje to bolje.
Citat:
ne
Citat:
da. prekinuo sam to prije nego je i počelo.

Mislim da već postoji slična tema, a i meni je glupo kad se neko pravi englez pa piše w umjesto v.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114