poznajem ga 98 %
ne može me ništa iznenadit..ta 2 % koja ga ne znam su stvari u kojima mi je on čudan i u kojima ga baš i ne kontam..
Raspravljate o temi Koliko zaista poznajte partnera? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Koliko zaista poznajte partnera u vezi ili u braku i da li mislite da vas jos uvek moze nesto neprijatno ...
poznajem ga 98 %
ne može me ništa iznenadit..ta 2 % koja ga ne znam su stvari u kojima mi je on čudan i u kojima ga baš i ne kontam..
heh,na kraju priče se ispostavilo da ga uopće nisam poznavala![]()
Ženu poznajem u detalje
I psihički i fizički....
Poznajemo se i predobro... ipak s vremenom se ljudi mijenjaju, dolazi do promjena u nekim oblicima ponašanja i moja nepripremljenost na neke njegove promjene (ili suprotno) može dovesti do onog iznenađenja gdje imamo osjećaj da osobu i ne poznajemo baš toliko dobro...
Volim što često znam njegovo mišljenje prije nego što ga izrazi ili što mogu pogoditi njegove reakcije u nekim situacijama, ali onaj faktor iznenađenja i je ono najzanimljivije.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ja svog poznajem 100%, u dušu ga znam,čak nekiputa znam šta če mi reč kad se zezamo,kad smo zagrljeni,kad razgovaramo,a uostalom tko če ga bolje poznavat ako ne njegova cura![]()
ja zenu poznajem jako dobro a ona mene reklo bi se manje ipak iznenadjenja su minimalna
nisam ja odavde
niti sebe ne poznajem 100%, kako bi tek nekog drugog![]()
Nema 100%, možeš nekog dobro znati, ali ljudi se mijenjaju sa vremenom i kroz život. Često dođe do promjena i onda se zapitaš "jel ja tebe uopće poznajem?"
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.